Thule Spira 37l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Velika torba za vikend z edinstveno široko odprtino, prehodnim prtljažnikom in elegantnimi podrobnostmi.Enostavno pakiranje in dostopnost osebnih predmetov zaradi širokeg... Preberi cel opis
219,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Ponudba trgovine Svet svetil za izdelek Thule Spira 37l. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024E975A
Prijavi napako
Velika torba za vikend z edinstveno široko odprtino, prehodnim prtljažnikom in elegantnimi podrobnostmi.Enostavno pakiranje in dostopnost osebnih predmetov zaradi širokega odpiranja klopi, ki omogoča popoln dostop do notranjosti torbe.V prostoren glavni predal s stranskim žepom na zadrgo lahko pospravite vse osebne stvari in se odpravite na izlet čez noč ali konec tedna.V prešiti oblazinjeni žep lahko shranite 11-palčno tablico.V sprednjem žepu z zadrgo lahko hitro dostopate do manjših predmetov.Z integriranim trakom z zadrgo se varno obesi na večino kovčkov na kolesih.Udobno prenašanje zaradi nastavljivih naramnic, ki se dobro prilegajo.Torba stoji stabilno in se zaradi kovinskih nogic, ki zagotavljajo stabilnost, ne bo prevrnila.Integriran pas z odprtino na zadrgo, ki lahko služi tudi kot diskreten žep za hiter dostop.Elegantno in stilsko zasnovo odlikujejo čiste linije, lične usnjene površine na dotik in popolnoma podložena notranjost za zaščito vaših stvari.Trdna konstrukcija s trpežnim keprom in materiali, odpornimi na vodo.Barva : modraMaterial: poliesterDimenzije : 47x24x33 cmProstornina: 37 lTeža: 1 ,04 kg
Thule Spira 37l
Thule Spira 37l
219,90 €
v Svet svetil

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka