Starboard FreeWing Go - Orange/Teal 4,5

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Freewing Go je idealen wing za učenje iz kvalitetnega materiala. Ultra kompaktna oblika preprečuje namakanje konic v vodo in s tem padce v vodo. Ker je kompakten, lahko z... Preberi cel opis
599,00 € -27 %
440,00 €
1-10 dni
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024DA820
Prijavi napako
Freewing Go je idealen wing za učenje iz kvalitetnega materiala. Ultra kompaktna oblika preprečuje namakanje konic v vodo in s tem padce v vodo. Ker je kompakten, lahko z njim lažje manevrirate, še posebej če niste na deski s foilom. Zelo primeren tudi za manjše uporabnike in tudi za deskarje na snegu ali skateboard. Okni sta locirani spredaj, kar vam omogoča odličen pogled na dogajanje za wingom. Nov material za okna je še močnejši in bolj fleksibilen. Dolgi roči omogočajo boljši oprijem in premikanje rok iz enega konca na drugega. Čvrst debel sprednji rob v kombinaciji s črvstim srednjim okvirjem poskrbi, da je wing trden in zato bolj stabilen. Nudi dovolj upora tudi v primeru šibkejšega vetra in nižjih hitrostih. Konice winga so prirejene za vsako velikost posebej in so preoblikovane tako, da zmanjšujejo možnost dotika z vodo.
Starboard FreeWing Go - Orange/Teal 4,5
Starboard FreeWing Go - Orange/Teal 4,5
od 562,80 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka