Trava grm 50cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Trava grm 50cm - Dekorativne traveTrava grm 50cm je izdelana iz kakovostnih umetnih materialov. Primerna je za notranje prostore, kjer ni izpostavljena zunanjim vplivom. ... Preberi cel opis
14,90 € -70 %
4,47 €
-70 %14,90 €
+ stroški dostave
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o dekorativne-rastline.si ponudbi
Ponudba trgovine dekorativne-rastline.si za izdelek Trava grm 50cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024ADD6A
Prijavi napako
Trava grm 50cm - Dekorativne traveTrava grm 50cm je izdelana iz kakovostnih umetnih materialov. Primerna je za notranje prostore, kjer ni izpostavljena zunanjim vplivom. Vstavite jo lahko v različne okrasne lonce ali vaze. Primerna je tudi za zelene stene. Umetna okrasna trava ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Spodaj ima približno 10 cm dolgo palico, s pomočjo katere lahko umetno travo enostavno zapičimo v polnilo. Je izjemno košata in ima odličen realističen videz.Višina: 50 cm20% POPUST (prihranek 2,98 eur)Vljudno vabljeni v našo prodajalno Bonsai dekorativne rastline v IC Trzin, kjer si lahko ogledate pestro izbiro umetnega cvetja, plezalk… vrhunske kakovosti in posebnega naravnega videza. Z veseljem pa vam bomo tudi svetovali. Parkirno mesto zagotovljeno.
Trava grm 50cm
Trava grm 50cm
4,47 €
v dekorativne-rastline.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka