VanaVita BIO Rjava lanena semena 10x500 g

VanaVita BIO Rjava lanena semena 10x500 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BIO Rjava lanena semena so bogat vir vlaknin, beljakovin, nenasičenih maščob ter omega-3 in omega-6 maščobnih kislin. Lanena semena so eden najbogatejših rastlinskih viro... Preberi cel opis
30,95 € -10 %
27,95 €
1-2 dni
-10 %30,95 €
z dostavo 31,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
31,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek VanaVita BIO Rjava lanena semena 10x500 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024A0380
Prijavi napako
BIO Rjava lanena semena so bogat vir vlaknin, beljakovin, nenasičenih maščob ter omega-3 in omega-6 maščobnih kislin. Lanena semena so eden najbogatejših rastlinskih virov alfa-linolenske kisline (ALA), ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Vsebujejo tudi veliko vitaminov, mineralov in drugih za zdravje koristnih sestavin. Poleg tega jih lahko enostavno vključite v svojo prehrano, lanena semena preprosto dodate v jutranjo kašo, jogurt ali beljakovinski napitek.

BIO Rjava lanena semena - vir vlaknin, beljakovin in zdravih maščob, ki jih lahko enostavno vključite v svojo prehrano

BIO Rjava lanena semena so majhna oljna semena, znana že tisoče let, vendar so šele pred kratkim postala priljubljena kot zdravo živilo. So kakovosten vir vlaknin in beljakovin z minimalno količino sladkorjev. Vsebujejo vse esencialne aminokisline, razen lizina, bogata pa so tudi z argininom in glutaminom. BIO Rjava lanena semena so priljubljena tudi zaradi visoke vsebnosti zdravih nenasičenih maščob, zlasti omega-3 in omega-6 maščobnih kislin. Alfa-linolenska kislina (ALA), ki je človeško telo ne more proizvesti in jo moramo dobiti iz hrane ali dopolnil, predstavlja največji delež lanenih semen. ALA igra pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Lanena semena poleg omenjenih hranil vsebujejo tudi vitamine in minerale, in sicer baker, fosfor in magnezij.

BIO Rjava lanena semena lahko enostavno vključite v svojo prehrano. Preprosto jih dodajte jogurtu, jutranji kaši, beljakovinskemu napitku ali pa jih uporabite za kuhanje in peko.

BIO Rjava lanena semena in njihove prednosti

zdravo živilo
vir vlaknin in rastlinskih beljakovin
vsebujejo omega-3 in omega-6 maščobne kisline
polna so vitaminov in mineralov
lahko jih enostavno vključite v svojo prehrano

Sestavine

100% rjava lanena semena.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti100 g
Energijska vrednost 2234 kJ / 534 kcal
Beljakovine 18,3 g
Maščobe 42,2 g
od tega nasičene maščobne kisline 3,7 g
Ogljikovi hidrati 28,9 g
od tega sladkorji 1,6 g
Sol 0,07 g

Opozorilo

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C in relativni vlažnosti do 70%. Izdelek lahko vsebuje gluten, sojo, oreščke in sezam.

VanaVita BIO Rjava lanena semena 10x500 g
VanaVita BIO Rjava lanena semena 10x500 g
27,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka