Garmont Vetta Gtx

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Čevelj je namenjen pohodnikom in plezalcem, ki iščejo vsestranski čevelj srednje višine za različne športne dejavnosti, od pohodništva do plezanja in via ferrate. Ena gla... Preberi cel opis
230,00 €
1-10 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Garmont Vetta Gtx. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Material
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024735F8
Prijavi napako
Čevelj je namenjen pohodnikom in plezalcem, ki iščejo vsestranski čevelj srednje višine za različne športne dejavnosti, od pohodništva do plezanja in via ferrate. Ena glavnih prednosti tehškornjev je visoka togost in stabilnost ob ohranjanju visoke vzdržljivosti in sprejemljive teže. Čevelj je zasnovan v skladu s tehnologijo A.D.D ., ki je značilna za Garmont, pričemer oblikovanje in funkcionalnost konstrukcije temeljita na anatomiji človeškega stopala. Zgornji del je izdelan iz vrhunskega semiš usnja Perwanger debeline 1,8mm. Membrana Gore-Tex zagotavlja, da čevlji tudi v slabih razmerah niso nepremočljivi. Gumijast pokrov prsta povečuje vzdržljivost, vezalke do prsta povečujejo stabilnostpri majhnih korakih in omogočajo večjo prilagodljivost različnim tipom stopal, petna zanka pa olajša obuvanje škornjev. Odstranljiv vložek Frame flex lite zagotavlja stabilnost in udobje na daljšihpohodih s težkim nahrbtnikom. Podplat Vibram Maton z robustnim vzorcem zagotavlja dobro oporo na vzponih in boljše zaviranje na dolgih spustih. Vsestranski čevelj Garmont Vetta GTXvas bo obdržal na vsakem terenu in v vsakem vremenu od pomladi do zime.
Garmont Vetta Gtx
Garmont Vetta Gtx
230,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka