Kari Traa Astrid Beanie

Kari Traa Astrid Beanie

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ženska kapa Kari Traa Astrid BeanieMešajte in ujemajte barve in sloge. Ženska zimska kapa Astrid Beanie Kari Traa z urbanim krojem je zdaj na voljo v modnih barvah, tako ... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek Kari Traa Astrid Beanie. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta pokrivala
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0246FEDE
Prijavi napako
Ženska kapa Kari Traa Astrid BeanieMešajte in ujemajte barve in sloge. Ženska zimska kapa Astrid Beanie Kari Traa z urbanim krojem je zdaj na voljo v modnih barvah, tako da lahko izberete pravo za svojo letošnjo zimsko obleko.Material in krojTopel, mehak in izjemno mehak sintetični material ter dvostranska konstrukcija za neskončno udobje in slog.ZnačilnostiUdoben in zelo mehak materialZložljiv rebrast robDvojna konstrukcijaVezen logotipUrbani slogEkološki minimumGlavni material ima certifikat Oeko-Tex® 100.Tehnični parametri100 % akrilRezanje.
Kari Traa Astrid Beanie
Kari Traa Astrid Beanie
19,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka