SIGMA objektiv Art DC 1,8/18-35 N/AF HSM, za Nikon

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Objektiv Sigma Art DC 1,8/18-35 N/AF HSM je zasnovan s poudarkom na visoki in prefinjeni optični zmogljivosti, ki omogoča fotografiranje vrhunskih posnetkov. Objektiv je ... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Takoj dobavljivo

Cena je bila osvežena danes ob 00:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Ponudba trgovine Electronic4You - Majdič za izdelek SIGMA objektiv Art DC 1,8/18-35 N/AF HSM, za Nikon. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Goriščna razdalja (v mm) Ta podatek Vam pove vrednost goriščne razdalje objektiva. Goriščna razdalja je po definiciji določena kot razdalja med optičnim centrom objektiva in ostro projekcijo neskončno oddaljenega objekta.
18-35 mm
Premer (v mm)
72 mm
Teža (v g) Ta podatek nam pove, koliko tehta izdelek (v gramih).
810 g
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003A392F
Prijavi napako
Objektiv Sigma Art DC 1,8/18-35 N/AF HSM je zasnovan s poudarkom na visoki in prefinjeni optični zmogljivosti, ki omogoča fotografiranje vrhunskih posnetkov. Objektiv je izdelan iz materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, natančna in vrhunska izdelava pa prispevata k izjemni vzdržljivosti objektiva.
Notranje ostrenje HSM (hypersonic motor) poskrbi za hitro in izjemno tiho delovanje objektiva. Optimiziran algoritem poskrbi za zelo mehko samodejno ostrenje in popoln nadzor pri ročnem ostrenju. Objektiv je opremljen s sistemom ostrenja v zadnjem delu, ki poskrbi za visoko kakovost slike na celotni fotografiji. Super Multi-Layer Coating učinkovito zmanjšuje odsev in bleščanje, kar omogoča slikanje ostrih in visoko kontrastnih posnetkov tudi v slabših svetlobnih pogojih.
Objektiv Sigma Art DC 1,8/18-35 N/AF HSM predstavlja odlično izbiro za fotografiranje pokrajine, tihožitij, portretov, bližnjih posnetkov, športnih posnetkov, kot tudi za studijsko fotografiranje in zajem arhitekturnih znamenitosti, zvezdnatega neba, ...
SIGMA objektiv Art DC 1,8/18-35 N/AF HSM, za Nikon
SIGMA objektiv Art DC 1,8/18-35 N/AF HSM, za Nikon
799,00 €
v Electronic4You - Majdič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka