Gradbeni bloki lesene kocke 200kos

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Gradbeni bloki lesene kocke 200kosLesene kocke so najboljša izbira za najmlajše otroke. Predstavljeni komplet ponuja varno zabavo, ki razvija otrokove sposobnosti.V kompl... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
34,99 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eigraca.si ponudbi
Ponudba trgovine eigraca.si za izdelek Gradbeni bloki lesene kocke 200kos. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0242F85C
Prijavi napako
Gradbeni bloki lesene kocke 200kosLesene kocke so najboljša izbira za najmlajše otroke. Predstavljeni komplet ponuja varno zabavo, ki razvija otrokove sposobnosti.V kompletu je kar 200 kock različnih barv, oblik in velikosti. Zanimiva zabava je tudi učenje. Kocke so oblikovane tako, da igra spodbuja otrokovo ustvarjalnost in so vsakič enako privlačne – komplet najmlajšim omogoča ustvarjanje najrazličnejših struktur. Vedro z ročajem je opremljeno s sortirnikom - zahvaljujoč temu se otrok dodatno zabava pri metanju kock v vedro. Poleg tega se lahko otrok s pomočjo odraslega nauči prvih angleških besed, ki so na delih kock (barve, predmeti, družinski člani itd.)Lesene kocke so zelo trpežne in predvsem varne za otroka. Otrok se nikakor ne more ogroziti s poskusom žvečenja kock. Vsak element je skrbno brušen in ima rahlo zaobljene robove. Tako izdelane kocke lahko dolga leta uporablja otrok, nato pa tudi mlajši sorojenci. Izdelek je testiran glede skladnosti z mednarodnimi varnostnimi standardi EN71 in označen z zahtevanimi certifikati. RAZLIČNE OBLIKE, BARVE IN VELIKOSTI – komplet 200 kock vam omogoča ustvarjanje številnih zanimivih struktur. VEDRO S POKROVOM - kocke lahko enostavno pospravite v škatlo. Zahvaljujoč domiselnemu pokrovu z izrezi, ki se ujemajo z opekami, vedro deluje tudi kot sortirnik. Poleg tega je vse pakirano v vrečki z robom in ročaji za enostavno prenašanje. UČENJE ANGLEŠKIH BESED - nekateri bloki vsebujejo črke in angleške besede. Otrok se lahko s pomočjo staršev nauči izgovorjave angleških črk in besed. POPOLNA KAKOVOST IN VARNOST - bloki so izdelani iz masivnega lesa in pobarvani s posebno barvo. Nimajo ostrih robov. SPECIFIKACIJA - material les, mere vedra (višina/širina) 32x22,2 cm, število blokov 200, teža z embalažo 3,25 kg. certifikati: CE, EN 71 material: les Mere vedra (višina / širina): 32x22,2 cm teža z embalažo: 3,25 kg vedro 200 opek
Gradbeni bloki lesene kocke 200kos
Gradbeni bloki lesene kocke 200kos
29,99 €
v eigraca.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka