tectake komplet vreč za boks

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Komplet vreč za boks iz ponudbe podjetja tectake je najboljša fitnes naprava za vaš dom. Vadbeni program z vrečo za boks je učinkovita vadba za celotno... Preberi cel opis
38,90 €
1-10 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek tectake komplet vreč za boks. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta boksarske vreče
Za borilni šport
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0242AA38
Prijavi napako
Komplet vreč za boks iz ponudbe podjetja tectake je najboljša fitnes naprava za vaš dom. Vadbeni program z vrečo za boks je učinkovita vadba za celotno telo, v kateri lahko uživate. Zlahka se jo izvaja v lastnem stanovanju oz. domu, brez potrebe po dodatni vadbeni opremi. Intervalni trening, boksanje z namišljenim nasprotnikom, treniranje vzdržljivosti in hitrostni trening – s to vrečo za boks ni omejitev za vaš program. Vedno se najde primeren prostor za vrečo za boks v vašem domu, kajti, v nasprotju s prostostoječimi vrečami, ta vreča ne potrebuje veliko prostora. Vreče za boks vam omogočajo vadno udarcev, kot so krožni udarci od desne proti levi (hooks), rahlo zaokroženi močni udarci v predel glave (cross) ali močni udarci izpred glave ali prsi (jab) na ciljno usmerjen način. Komplet vključuje visokokakovostno težko vrečo, napolnjeno s peskom, ki vključuje stropni nosilec in komplet boksarskih rokavic 6 OZ s širokimi sprijemalnimi trakovi za trdno namestitev. Poleg tega je priložen komplet lepilnih trakov s palčnimi zankami. Pridobite ta komplet vreč za boks pri podjetju tectake in uživajte v učinkovitem vadbenem programu v udobju in priročnosti lastnega doma.

strokovne vadbene možnosti
robustna vreča za boks vklj. s stropnim nosilcem
visokokakovostne boksarske rokavice
povoji
prihranek pri prostoru
Barva: Črna
tectake komplet vreč za boks
tectake komplet vreč za boks
38,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka