BARKOO kost za žvečenje, stisnjena - 3 kosi po 420 g / 32 cm

BARKOO kost za žvečenje, stisnjena - 3 kosi po 420 g / 32 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Okusne kosti za žvečenje optimalno dopolnjujejo dnevni jedilnik vašega ljubljenčka: nemastne kosti za žvečenje Barkoo iz 100% hrustljave goveje kože poskrbijo za dolgo tr... Preberi cel opis
19,49 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
23,48 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek BARKOO kost za žvečenje, stisnjena - 3 kosi po 420 g / 32 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta priboljška
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0039BA9B
Prijavi napako
Okusne kosti za žvečenje optimalno dopolnjujejo dnevni jedilnik vašega ljubljenčka: nemastne kosti za žvečenje Barkoo iz 100% hrustljave goveje kože poskrbijo za dolgo trajajočo zaposlitev in podpirajo higieno zob na povsem naraven način. Brez arom, barvil in konzervansov je Barkoo idealna poslastica za med obroki. Grizljanje, žvečenje, glodanje spadajo k vsakodnevniku vsakega psa. Barkoo spodbuja ta prainstinkt in nudi pestro raznolikost naravnih prigrizkov. Živalsko veselje ob žvečenju, ki ga vaš pes nikdar ne bo imel dovolj. Prepričajte se sami o prednostih Barkoo kosti za žvečenje: idealna zaposlitev zaradi posebno dolge zabave ob grizenju naravna in nemastna kost za žvečenje iz 100% goveje kože brez arom, barvil in konzervansov posebno visoka sprejemljivost nega in krepitev za zobe, dlesni in čeljusti optimalno za vsako velikost psa, zahvaljujoč različnim velikostim prigrizkov Barkoo navdušuje pse vselej s pravim prigrizkom: naj bo to kot nagrada, zaposlitev, za posebne potrebe, ali preprosto tako! Barkoo €“ prigrizki iz strasti! Naš nasvet: Barkoo kost za žvečenje bo vašemu ljubljenčku pomagala, da bo neprijetne situacije doživel brez stresa! Barkoo kost za žvečenje zavozlana je posamezna hrana, ki jo je mogoče dobiti v različnih težah in velikostih.
BARKOO kost za žvečenje, stisnjena - 3 kosi po 420 g / 32 cm
BARKOO kost za žvečenje, stisnjena - 3 kosi po 420 g / 32 cm
19,49 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka