Peg Perego avtosedež Primo Viaggio Lounge, blue shine

Peg Perego avtosedež Primo Viaggio Lounge, blue shine

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lupinica Primo Viaggio Lounge omogoča, da se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon in podaljšuje prostor za noge. Dojenček v avtosedežu leži v najbolj ergonomskem p... Preberi cel opis
309,00 € -8 %
283,90 €
-8 %309,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 08:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Peg Perego avtosedež Primo Viaggio Lounge, blue shine. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Skupina avtosedeža
Ustreza standardu
Višina otroka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0241357F
Prijavi napako
Lupinica Primo Viaggio Lounge omogoča, da se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon in podaljšuje prostor za noge. Dojenček v avtosedežu leži v najbolj ergonomskem položaju. Lupinica s 3 možnimi nakloni dojenčkom v prvem letu omogoča večje udobje v času spanja in brezskrbna potovanja. Primerna je tudi za nedonošenčke (od telesne višine 40 cm dalje) ter vse do telesne višine 87 cm. Maksimalna varnost in največje udobje Posebno oblikovanje lupinice Primo Viaggio Lounge omogoča, da se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon, hkrati pa se podaljšuje naslonjalo za noge, kar zagotavlja, da dojenček med vožnjo v avtomobilu leži v najbolj ergonomskem položaj. Evropski standard - ECE R44/04 ali ECE R129 Nov varnostni standard ECE R129 (i-Size) je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu. Ob tem je opredeljeno, da je standard ECE R44/04 še vedno veljaven. Tako se lahko avtosedeži, ki so v skladu s katerimkoli od omenjenih standardov, še naprej varno uporabljajo in prodajajo. Samo najboljši materiali Za izdelavo se uporablja samo najbolj kakovostni material, ki zagotavlja funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala se ne misli samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja. Izjemna kakovost Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji. Tehnične lastnosti: Nastavljivo hrbtišče: Hrbtišče je
Peg Perego avtosedež Primo Viaggio Lounge, blue shine
Peg Perego avtosedež Primo Viaggio Lounge, blue shine
283,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka