BELINKA Oil Interier olje – 2,5 lit

BELINKA Oil Interier olje – 2,5 lit

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opis<br />Belinka Oil Interier je premaz na osnovi modificiranih rastlinskih olj z dodanimi voski za končno povr&scaroninsko obdelavo in nego masivnih lesenih elem... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 04:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Superlepila.si ponudbi
Ponudba trgovine Superlepila.si za izdelek BELINKA Oil Interier olje – 2,5 lit. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0240D20F
Prijavi napako
Opis<br />Belinka Oil Interier je premaz na osnovi modificiranih rastlinskih olj z dodanimi voski za končno povr&scaroninsko obdelavo in nego masivnih lesenih elementov v notranjosti, kot so stenske obloge in pohi&scarontvo.<br />Brezbarvna impregnacija.<br />Vodoodbojna.<br />Za premazovenje otro&scaronkih igrač.<br /><br />Uporabljamo ga za za&scarončito in nego masivnih lesenih elementov v notranjosti, kot so stenske obloge in notranje pohi&scarontvo, ko želimo gladko in polno povr&scaronino, ne želimo pa uporabiti klasičnih premazov. Primeren je tudi za za&scarončito otro&scaronkega pohi&scarontva (certifikat EN 71-3 varnost otro&scaronkih igrač). Priporočamo suho či&scarončenje in redno nego z istim izdelkom. Interval obnavljanja je odvisen od mehanskih obremenitev lesenega elementa.
BELINKA Oil Interier olje – 2,5 lit
BELINKA Oil Interier olje – 2,5 lit
47,08 €
v Superlepila.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka