Belinka kit za les Smreka 350g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Opis

Kit za les je enokomponentno obarvano disperzijsko sredstvo, namenjeno korekciji manjših napak, poškodb in neravnin na lesu. S Kitom za les zapolnimo vse n... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Superlepila.si ponudbi
Ponudba trgovine Superlepila.si za izdelek Belinka kit za les Smreka 350g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0240D1BF
Prijavi napako

Opis

Kit za les je enokomponentno obarvano disperzijsko sredstvo, namenjeno korekciji manjših napak, poškodb in neravnin na lesu. S Kitom za les zapolnimo vse neravnine na lesu. Učinkovito poravna neravnine in napake do globine 1 mm.

Kakovostno popravilo napak na lesu.
Hitro se suši.

Opozorilo V primeru globljih neravnin, površino kitamo v večih slojih. Pred nanašanjem premazov pokitano površino obrusimo. Izdelek ne sme zmrzniti. UPORABA Kit za les nanašamo z lopatico iz nerjavnih materialov. Barvni ton kita izbiramo glede na barvo lesa, ki ga kitamo. To je še posebej pomembno kadar preko kita nanašamo lazurne premaze. Kit učinkovito poravna neravnine in napake do globine 1 mm. TEHNIČNI PODATKI: – Sestava: vinil acetatna disperzija, polnila in dodatki – Poraba: 1 kg/m2 pri debelini nanosa 1 mm (odvisno od obsega napak in potrebne debeline kitanja) – Sušenje: prašno suh po 20 minutah, suh za brušenje po 4 urah – Čiščenje orodja: z vodo – Shranjevanje: v originalno zaprti embalaži pri temperaturi 5?25 °C, ne sme zmrzniti – Embalažne enote: 0,35 kg

Belinka kit za les Smreka 350g
Belinka kit za les Smreka 350g
3,50 €
v Superlepila.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka