SONY LED TV KD-75X81K

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
4K HDR Processor X1™
Naš zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme, s katerimi odpravi motnje in poudari podrobnosti. Signal 4K je še čistej...
Preberi cel opis
1.599,00 €
1-10 dni
PAKETNA PONUDBA
Vse ponudbe
Cena z dostavo
1.608,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi pri dobavitelju Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 02:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BIRO.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
191 cm
Operacijski sistem
Smart TV
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02239A2A
Prijavi napako
4K HDR Processor X1™
Naš zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme, s katerimi odpravi motnje in poudari podrobnosti. Signal 4K je še čistejši, zato so vse vsebine, ki jih gledate, še bližje kakovosti 4K ter polne pristnih barv in kontrasta.

TRILUMINOS PRO™
Naši televizorji s široko barvno lestvico in edinstvenim algoritmom TRILUMINOS PRO™ lahko zaznajo barvo iz nasičenosti, odtenka in svetlosti za reprodukcijo naravnih odtenkov vseh podrobnosti. Doživite pristne barve, podobne tistim, ki jih vidimo v resničnem svetu.

4K X-Reality™ PRO
Izjemne slike 4K, polne podrobnosti in tekstur, ponuja samo naš 4K HDR-procesor X1™. Ločljivost slik, posnetih v 2K in celo v HD, je s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in zbirko podatkov 4K zvišana tako, da ponuja raven podrobnosti blizu 4K.

Samodejni način nizke latence
Z načinom Auto Low Latency Mode v standardu HDMI 2.1 TV BRAVIA zazna priklopljeno konzolo in samodejno preklopi na način nizke zakasnitve. Uživali boste v odzivnem načinu igranja brez motenj - nepogrešljivo za hitre in intenzivne igre.

Dolby Vision® in Dolby Atmos®
Uživajte v kinematografskem vzdušju doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s potopitvenim prostorskim zvokom.

Svetlobni senzor
Na zaslonih običajnih televizorjev svetlost ostaja nespremenjena ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemen ali presvetle. Svetlobni senzor v tem televizorju optimizira svetlost slike glede na pogoje v prostoru tako, da poveča svetlost v svetlih in jo zmanjša v temnih prostorih in ponudi odličen prikaz.

Pameten daljinski upravljalnik
Vse povezane naprave lahko upravljate s pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi. 

Dvosmerno večpozicijsko stojalo
Z vsestranskim dvosmernim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središču vašega pogleda, in ozko nastavitvijo za manjše police.
SONY LED TV KD-75X81K
SONY LED TV KD-75X81K
1.599,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka