Finum mlinček za kavo Bean me up

Finum mlinček za kavo Bean me up

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kava je prva izbira pijače za velik del prebivalstva. Ni le pijača, je kultura, umetnost, znanost in strast. Vse zbrano v skodelici kave. Privoščite si najboljše in svojo... Preberi cel opis
41,47 € -16 %
34,90 €
-16 %41,47 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Finum mlinček za kavo Bean me up. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX022277CB
Prijavi napako
Kava je prva izbira pijače za velik del prebivalstva. Ni le pijača, je kultura, umetnost, znanost in strast. Vse zbrano v skodelici kave. Privoščite si najboljše in svojo kavo sveže zmeljite tik pred pripravo. Ročno mletje kave s kavnim mlinčkom Bean Me UP postane povsem preprosto. Mlinček Bean Me UP je prvi ročni mlinček z dvema zamenljivima keramičnima brusoma, ki vam omogočata dva različna načina mletja kave : hitro ali počasi. S tem ergonomsko oblikovanim mlinčkom boste zmleli kavo kateri se bo nemogoče upreti. Finost mletja kave je preprosto nastaviti in jo prilagoditi vrsti kave, ko jo pijete. Naj bo to turška kava, filtrirana kava ali kava iz kavomata. Lastnosti: stožčasti filter št. 4 na voljo v črni barvi za mleto kavo mrežica iz nerjavečega jekla material, ki ne oddaja okusa brez BPA odporen na toploto preprost za čiščenje V paketu je 1 filter Coffee star
Finum mlinček za kavo Bean me up
Finum mlinček za kavo Bean me up
34,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka