Anker MagGo 622 brezžični magnetni powerbank - črna

Anker MagGo 622 brezžični magnetni powerbank - črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mini sreča močAnkerjev ekskluzivni MiniCell vsebuje zmogljiv in hitrejši prenosni polnilnik, ki je manjši kot kdaj koli prej. Vrhunska varnostAnkerjeva ekskluzivna varnos... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
58,89 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Anker MagGo 622 brezžični magnetni powerbank - črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kapaciteta baterije (v mAh)
5000
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02224A0E
Prijavi napako
Mini sreča močAnkerjev ekskluzivni MiniCell vsebuje zmogljiv in hitrejši prenosni polnilnik, ki je manjši kot kdaj koli prej. Vrhunska varnostAnkerjeva ekskluzivna varnostna tehnologija MultiProtect zagotavlja popolno zaščito za vas in vaše naprave. Izberite prave dodatkeUporaba magnetnih etuijev, združljivih z iPhonom, in pravih dodatkov za polnjenje so pomembni za zagotavljanje nemotene uporabniške izkušnje. Združljiv z USB-CVgrajena dvosmerna vrata USB-C zagotavljajo brezhibno združljivost in optimalno hitrost polnjenja za skoraj vse naprave, ki se napajajo prek USB-C.Anker 622 Magnetni powerbank (MagGo)Magnetna močMagnetni prenosni polnilec drži vaš iPhone 13/12 na mestu med polnjenjem in ga združuje s stojalom, ki se lahko raztegne in deluje kot stojalo za telefon.Dvosmerno polnjenjeSestavljen iz vhodnih in izhodnih vrat USB-C, lahko zdaj hitro napolnite prenosni polnilnik ali napajate katero koli združljivo napravo USB-C.Varnost na prvem mestuAnkerjeva ekskluzivna tehnologija MultiProtect je opremljena z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so nadzor temperature, zaščita pred preobremenitvijo in več, da lahko polnite brez skrbi.Kompatibilnost:iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max z magnetnim ovitkom za telefon.Opombe:Za najboljše rezultate uporabite 12 W napajalnik (ni priložen).Ni združljivo z nemagnetnimi ovitki za telefone, kot so ovitki OtterBox defender.Magnetni in kovinski nastavki, kot so kartice, ključi in ročaji, bodo motili polnjenje.Magnetni naboj zagotavlja največjo moč do 7,5 W.Ko se prenosni polnilnik polni ali prazni, lahko zaradi izgube energije med prenosom nastane nekaj toplote. To je normalen pojav.Spletna stran proizvajalca
Anker MagGo 622 brezžični magnetni powerbank - črna
Anker MagGo 622 brezžični magnetni powerbank - črna
54,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka