Razer brezžična miška basilisk v3 pro

Razer brezžična miška basilisk v3 pro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brezžična gaming miška opremljena z optičnimi stikali Razer Gen-3, RGB Razer Chroma osvetlitvijo s 13 prilagodljivimi conami ter naprednim HyperScroll Tilt koleščkom, ki ... Preberi cel opis
189,95 € -3 %
184,90 €
-3 %189,95 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Razer brezžična miška basilisk v3 pro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Največja ločljivost senzorja (DPI)
30000
Tip senzorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021F4795
Prijavi napako
Brezžična gaming miška opremljena z optičnimi stikali Razer Gen-3, RGB Razer Chroma osvetlitvijo s 13 prilagodljivimi conami ter naprednim HyperScroll Tilt koleščkom, ki nudi različne funkcije glede na hitrost vrtenja. Vgrajen ima senzor Focus Pro z ločljivostjo 30.000 DPI. Miška omogoča priklop preko USB-A HyperSpeed sprejemnika, Bluetooth povezave ali s priloženim USB-C kablom, tehta pa 112 g. HyperScroll Tilt kolešček Basilisk V3 Pro je opremljena z naprednim HyperScroll Tilt koleščkom, ki nudi različne funkcije glede na hitrost in smer vrtenja.Za natančne premike je tu taktilno vrtenje (Tactile Cycliing), prosto vrtenje (Free Spin), pametno vrtenje (Smart-Reel: v kombinaciji z Razer Synapse), ki samodejno preklaplja med prvima dvema načinoma in virtualno pospeševanje, ki pospešuje drsenje glede na količino vrtenja koleščka. 13 conska RGB osvetlitev Miška omogoča ogromno prilagoditev osvetlitve. Celoten spodnji del miške je osvetljen. Osvetlitev omogoča izbiro med 16,8 milijoni barv za vsako cono. Osvetlitev pa se tudi prilagaja glede na igrano igro. Ergonomska in odzivna Basilisk V3 Pro je opremljena z 10+1 programabilnimi gumbi ter naprednim Focus Pro optičnim senzorjem, ki nudi 30.000 DPI ločljivosti za najbolj natančno igro. Za dolgotrajno uporabo je opremljena z optičnimi stikali 3. generacije, ki nudijo do 90. milijonov klikov in silo proženja 0,2 ms. Lastnosti: Opremljena z napredno HyperSpeed brezžično povezavo, ki nudi hitro sprejemanje in pošiljanje ukazov brez
Razer brezžična miška basilisk v3 pro
Razer brezžična miška basilisk v3 pro
184,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka