Naravna pijača s kombucho in vitamini - Collagen drink Immunity

Naravna pijača s kombucho in vitamini - Collagen drink Immunity

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Naravna osvežilna pijača Collagen drink IMMUNITY je poparek ingverja z dodano kombucho, kolagenom in vitamini.

Kaj je Kombucha?

Kombucha je fermentiran čaj... Preberi cel opis

2,99 €
1-10 dni
Cena z dostavo
6,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Naravna pijača s kombucho in vitamini - Collagen drink Immunity. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021A3095
Prijavi napako

Naravna osvežilna pijača Collagen drink IMMUNITY je poparek ingverja z dodano kombucho, kolagenom in vitamini.

Kaj je Kombucha?

Kombucha je fermentiran čajni napitek, bogat s probiotiki, vitamini C in B ter živimi encimi. Kombutcho so prvič skuhali na Kitajskem že pred 2000 leti, kjer še danes velja za eno najpomembnejših sredstev za lajšanje želodčnih težav. Deluje namreč kot probiotik in aktivno obnavlja naravno mikrofloro v želodcu.

Zakaj smo se odločili, da kombuchi dodamo kolagen?

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu, saj predstavlja med 25 in 30% vseh beljakovin v telesu. To je kar tretjina telesne sestave. Najdemo ga v hrustancu, koži, zobeh, nohtih, tetivah mišic, stenah telesnih organov in laseh.

Vloga kolagena v telesu je zelo pomembna, saj pomaga pri razvoju organov, celjenju ran in tkiv, obnovi roženice, dlesni in lasišča.

Lahko bi rekli, da kolagen deluje kot ''lepilo'', ki drži naše telo skupaj, saj je odgovoren za stabilnost in trdnost telesnih tkiv.

Po približno 20. letu pa začne proizvodnja lastnega kolagena v telesu upadati. Po podatkih naj bi telo po 20. letu vsako leto proizvedlo 1,5% manj kolagena.

Telo v naravnem procesu staranja izgublja določena hranila, z rednim uživanjem kolagena in ostalih aktivnih učinkovin pa poskrbimo za bolj elastično kožo, sijoče, močne lase in hitrejšo rast las, čvrste nohte, sklepe, uravnano prebavo in boljše počutje.

Način uporabe: Za boljši okus pijte ohlajeno. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v treh dneh.

Hranilna vrednost

100 ml330 mlEnegijska vrednost92 kJ / 22 kcal303,6 kJ / 72,6 kcal

Maščobe

0 g0 g

Ogljikovi hidrati

Od tega sladkorji

4,5 g

4 g

14,85 g

13,2 g

Beljakovine0,9 g2,97 gSol0 g0 gKolagen 909 mg3000 mgVitamin D3 (holekalciferol)3 µg – 121 IU (60,6 % RDA*)10 µg – 400 IU (200 % RDA*)Vitamin C (L - askorbinska kislina)24,24 mg (30,3 % RDA*)80 mg (100 % RDA*)

RDA* = priporočena dnevna količina

Opis sestavin

KOMBUCHA – Kombucha je fermentiran čaj. Izdelana je na osnovi fermentacije zelenega čaja, organskega sladkorja in lastne kulture kombuče (kvasovke in bakterije).

RIBJI KOLAGEN - Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v telesu, saj predstavlja 80 % dermisa. Kolagen je sestavni del kože, las, nohtov, sklepnega hrustanca, vezi in tetiv. Količina nastajanja kolagena v telesu se po 20. letu upočasni, zato je za ohranjanje vitalnosti celega telesa priporočljivo dodajati hidroliziran kolagen v obliki prehranskega dopolnila.

VITAMIN D3 - je vitamin, ki je topen v maščobi. Prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti, normalnem delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob in prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

VITAMIN C - je nepogrešljiv za novo rast veznega tkiva iz kolagena, ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Prav tako ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, sodeluje pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, povečuje absorbcijo železa ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Naravna pijača s kombucho in vitamini - Collagen drink Immunity
Naravna pijača s kombucho in vitamini - Collagen drink Immunity
2,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka