WORX ACS senzor za kosilnico, WA0860

WORX ACS senzor za kosilnico, WA0860

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ACS je ultrazvočni senzor, ki se ga namesti na Landroid, enostavna namestitev. Kaj je ACS? Običajne robotske kosilnice so slepe, zaletavajo se v različne ovire (drevesa, ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek WORX ACS senzor za kosilnico, WA0860. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02198580
Prijavi napako
ACS je ultrazvočni senzor, ki se ga namesti na Landroid, enostavna namestitev. Kaj je ACS? Običajne robotske kosilnice so slepe, zaletavajo se v različne ovire (drevesa, igrače, vrtno pohištvo). Vsakodnevno zaletavanje poškodujejo tako kosilnico (prenos) kakor tudi drevesa, rastline in pohištvo na prostem. Landroid, opremljen z ACS senzorjem se izogiba vsemu temu in se brez težav giba mimo ovir. Kako deluje? ACS je ultrazvočni senzor, ki se ga namesti na Landroid. Namestitev je povsem enostavna - z dvema vijakoma se pritrdi na ohišje Landroida. Po namestitvi Landroid samodejno prepozna nov modul. S pomočjo tega senzorja in z vgrajeno programsko opremo se samostojno usmerja in natančno manevrira med ovirami.
WORX ACS senzor za kosilnico, WA0860
WORX ACS senzor za kosilnico, WA0860
214,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka