Kondela raztegljivi kavč FRENKA BIG BED NEW, rjav

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ali živite v majhnem stanovanju? Iščete kavč, ki v sobi ne bo zasedel veliko prostora? Imamo ga za vas. Zagotovo vam bo všeč sedežna gar... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kondela.si ponudbi
Ponudba trgovine Kondela.si za izdelek Kondela raztegljivi kavč FRENKA BIG BED NEW, rjav. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
105
Material
Širina (cm)
154
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021730FA
Prijavi napako
Ali živite v majhnem stanovanju? Iščete kavč, ki v sobi ne bo zasedel veliko prostora? Imamo ga za vas. Zagotovo vam bo všeč sedežna garnitura FRENKA BIG BED NEW. Tkanina je oblazinjena v rjavo barvo. Trdno stoji na plastičnih nogah. Vendar pa velika postelja Frenka skriva veliko več, kot se zdi na prvi pogled. Ta eleganten kos se ponaša z funkcijo zložjivosti. Zato je sedežna garnitura idealna za majhne prostore, saj jo lahko zvečer udobno raztegnete v udobno posteljo. Ta funkcija bo razveselila tudi vse, ki radi lenarijo pred televizorjem. To vam bo koristilo tudi, ko vas bodo presenetili nepričakovani gostje, ki bodo želeli prespati. Če ga želite raztegniti, povlecite za jezičke iz blaga. Potrebujete sedežno garnituro za otroško ali študentsko sobo? Kavč Frenka se lahko igrivo spopade s takšno nalogo. Velika postelja Frenka je preprosto kavč, poln presenečenj, ki tudi po letih ne bo izgubil svojega čara.
Kondela raztegljivi kavč FRENKA BIG BED NEW, rjav
Kondela raztegljivi kavč FRENKA BIG BED NEW, rjav
569,00 €
v Kondela.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka