Kondela vitrina TEYO 2D1W1S/80, bela-hrast sonoma

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Otroška soba je kraj, kjer lahko otrok razvija kreativnost, se uči, sanja in hkrati mirno in kakovostno spi. To je kraj, kjer se bo počutil zares srečnega. Po... Preberi cel opis
Cena z dostavo
164,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kondela.si ponudbi
Ponudba trgovine Kondela.si za izdelek Kondela vitrina TEYO 2D1W1S/80, bela-hrast sonoma. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
34.3
Material
Primerno za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02171D9A
Prijavi napako
Otroška soba je kraj, kjer lahko otrok razvija kreativnost, se uči, sanja in hkrati mirno in kakovostno spi. To je kraj, kjer se bo počutil zares srečnega. Po mnenju strokovnjakov bi moralo biti varno, zdravo, bistro, namensko, prijetno in osebno. Otroški komplet TEYO je odlično pohištvo za male in velike junake.

Vsak superjunak mora svoje stvari nekje shraniti. Vitrina 2D1W1S/80 TEYO bo shranila in nosila bistvene stvari vsakega malega nagajivca, kot tudi skrivnostnega najstnika. Izdelana je iz visokokakovostne laminirane iverne plošče v beli in hrastu sonoma barvi. Ponuja shrambo v obliki enega predala, odprte police, dveh omaric in vitrine.
Kondela vitrina TEYO 2D1W1S/80, bela-hrast sonoma
Kondela vitrina TEYO 2D1W1S/80, bela-hrast sonoma
155,00 €
v Kondela.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka