KONDELA zakonska postelja GABRIELA (180x200cm)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razmišljate o novem pohištvu za svojo spalnico? Zaprite oči in sanjajte z nami. Svetle barve, ki popestrijo prostor. Kakovosten in kompakten material. Trend... Preberi cel opis
Cena z dostavo
178,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kondela.si ponudbi
Ponudba trgovine Kondela.si za izdelek KONDELA zakonska postelja GABRIELA (180x200cm). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Primerna za vzmetnice
Tip postelje
Vrsta posteljnega okvirja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02171ACA
Prijavi napako
Razmišljate o novem pohištvu za svojo spalnico? Zaprite oči in sanjajte z nami. Svetle barve, ki popestrijo prostor. Kakovosten in kompakten material. Trend, ki ne bo trajal le nekaj let. Postelja GABRIELA se povsem prilega vaši spalnici. Sodoben barvni dizajn v kombinacija votan hrast in bele barve, primerna za stene temnih in svetlih barvnih odtenkov, zlahka se ujema tudi z različnimi dekoracijami. Izdelana je iz visokokakovostne laminirane iverne plošče.

Postelja je stabilna in trdna. Spalni del je dimenzije 180x200 cm. Postelja je ojačana z dodatno konstrukcijo, na katero je nameščeno letveno dno. Letveno dno in vzmetnica nista priloženi. Priporočamo nakup letvenega dna MONNA velikosti 180 x 200 cm in vzmetnice velikosti 180 x 200 cm iz naše ponudbe.
KONDELA zakonska postelja GABRIELA (180x200cm)
KONDELA zakonska postelja GABRIELA (180x200cm)
169,00 €
v Kondela.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka