TEFAL žlica za testenine Ingenio K2060214

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Žlica za testenine Tefal Ingenio K2060214 je idealna za mešanje in serviranje vseh vrst testenin. Tefal žlica za testenine je varna, odporna na madeže in enostavna za ... Preberi cel opis

Cena z dostavo
15,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek TEFAL žlica za testenine Ingenio K2060214. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0216ABCF
Prijavi napako

Žlica za testenine Tefal Ingenio K2060214 je idealna za mešanje in serviranje vseh vrst testenin. Tefal žlica za testenine je varna, odporna na madeže in enostavna za čiščenje, opremljena je s silikonskim varnostnim obročem, ki preprečuje zdrs v posodo. Žlica za testenine za serviranje brez BPA je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ojačanih s 15% steklenih vlaken, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje. Odporna je na visoke temperature, do 230 °C. Ročaj je robusten, z visokim oprijemom in elegantnim dizajnom, s kovinskimi vstavkom za obešanje. Primerno za pomivalni stroj.

TEFAL žlica za testenine Ingenio K2060214
TEFAL žlica za testenine Ingenio K2060214
11,00 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka