PANASONIC OLED TX-65LZ2000E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Domačo zabavo lahko popolnoma preobrazite z našim televizorjem serije LZ2000. Zatopite se v filme, najboljše televizijske nadaljevanke, šport in igre... Preberi cel opis
2.499,00 €
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 10:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojedom.si ponudbi
Ponudba trgovine mojedom.si za izdelek PANASONIC OLED TX-65LZ2000E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
165 cm
Tip resolucije Full HD (označena tudi kot 1080p) ločljivost ima tisti TV, ki lahko vertikalno prikazuje vsaj 1080 slikovnih točk (npr. ločljivost 1920 x 1080 --> pomembna je druga številka).
Velikost zaslona (v ")
65 "
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021612DC
Prijavi napako
Domačo zabavo lahko popolnoma preobrazite z našim televizorjem serije LZ2000. Zatopite se v filme, najboljše televizijske nadaljevanke, šport in igre z novo generacijo naše tehnologije zaslonov, ki prikazuje povsem naravno sliko z večjo svetlostjo, ima nov sklop zvočnikov in omogoča igranje iger prek povezave HDMI 2.1. Prav tu in zdaj, vsakdanje postane filmsko. To je veliko več kot le ogled oddaje, pustite se očarati. Pri snovanju naših televizorjev 4K OLED so sodelovali filmski ustvarjalci, zato vas bodo osupnili s kakovostjo slike. S prostorskim zvokom, ki ga boste začutili z vsem telesom, se boste preselili v središče filmskega prizora. Vse naše tehnologije so narejene tako, da vas ganejo in navdihujejo – in vsakdanjik spremenijo v kinematografsko izkušnjo.
PANASONIC OLED TX-65LZ2000E
PANASONIC OLED TX-65LZ2000E
2.499,00 €
v mojedom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka