Igralni plošček kontroler za telefon iPega PG-9083A

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prestavite svoje igranje na višjo raven in osvojite nove rekorde. Igralni krmilnik iPega je združljiv z operacijskima sistemoma Android in iOS, z nastavljivo širino do 28... Preberi cel opis
39,90 €
1-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Samo še 2 na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek Igralni plošček kontroler za telefon iPega PG-9083A. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta dodatne opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021559CB
Prijavi napako
Prestavite svoje igranje na višjo raven in osvojite nove rekorde. Igralni krmilnik iPega je združljiv z operacijskima sistemoma Android in iOS, z nastavljivo širino do 280 mm pa lahko podpira različne naprave - tudi pametne telefone ali tablične računalnike.
Igralni krmilnik iPega PG-9083APrestavite svoje igranje na višjo raven in osvojite nove rekorde. Igralni krmilnik iPega je združljiv z operacijskima sistemoma Android in iOS, z nastavljivo širino do 280 mm pa lahko podpira različne naprave - tudi pametne telefone ali tablične računalnike. Bluetooth 5.0 zagotavlja stabilno in hitro povezavo. Napravo je možno povezati tudi preko kabla, tako da lahko igre udobno igrate na računalniku ali Play Stationu 3. Baterija z dolgo življenjsko dobo zagotavlja do 15 ur delovanja naprave PG-9083A, ergonomska zasnova pa služi, da lahko uživate v dolgih urah igranja, ne da bi se utrudili.2 možnosti povezaveKrmilnik lahko priključite na 2 načina - brezžično ali s kablom. Z vmesnikom Bluetooth 5.0 lahko pozabite na morebitne težave pri prenosu signala. PG-9083A zagotavlja hitro, stabilno in zanesljivo povezavo - nepričakovane zamude ali zatikanje vam nikoli več ne bodo stali na poti do zmage! Napravo lahko povežete tudi žično - na primer z računalnikom ali konzolo.Popolnoma premišljena zasnovaKrmilnik odlikuje drsna zasnova, zaradi katere lahko prilagodite njegovo širino. To pomeni, da lahko nanj brez težav namestite pametni telefon ali tablični računalnik z dimenzijami od 13 do 28 cm. Naprave lahko namestite tako vodoravno kot navpično - od vas je odvisno, kako vam je igranje iger ustreznejše. Z drsnikom, ki se nahaja na zadnji strani krmilnika, lahko zaklenete nastavljeno širino in tako zagotovite potrebno stabilnost.Široka združljivostBrez skrbi igrajte na svoji najljubši strojni opremi. Krmilnik PG-9083A je združljiv ne le s telefoni in tabličnimi računalniki s sistemom Android 6.0+ ali iOS 11.0-13.3.1, temveč med drugim tudi s konzolo PS3, Nintendo Switch in osebnim računalnikom Windows. To vam omogoča skoraj neomejene možnosti. Ne glede na to, kaj radi igrate - vam iPega pomaga priti do zmage!Ergonomska zasnovaIgrajte več ur brez strahu pred bolečinami v zapestju ali utrujenostjo. Krmilnik je zasnovan tako, da vam zagotavlja maksimalno udobje. Izdelan je iz trpežnih, a na otip prijetnih materialov - odlično se prilega vašim rokam in vam ne zdrsne iz njih. Zaradi lahko dostopnih gumbov je igranje še bolj prijetno - vaš naslednji rekord pa je bližje, kot si mislite!Dolg čas delovanja - priročno polnjenjePozabite na nepričakovane, neželene prekinitve vaše igre. Krmilnik je opremljen z vzdržljivo baterijo 380 mAh, ki zagotavlja do 15 ur delovanja. Polnite jo lahko s priloženim kablom micro USB. Krmilnik lahko uporabljate tudi med polnjenjem - zato vam igre nikoli ni potrebno prekiniti!SpecifikacijeBlagovna znamkaiPegaModel9083ABarvaMoroRazličica Bluetooth5.0Brezžična povezavaAndroid 6.0 ali novejši, iOS 11.0-13.3.1Žična povezavaWindows 7 / 8 / 10, PlayStation 3, Nintendo SwitchČas delovanjaDo 15 urČas polnjenjaPribližno 3hPolnilnai vhodMikro USBČas pripravljenostiDo 30 dniZmogljivost baterije380 mAhŠirina naprave13-28 cmTok polnjenja5V 500mADelovni tok3.7V 15mAObmočjeDo 8 m
Igralni plošček kontroler za telefon iPega PG-9083A
Igralni plošček kontroler za telefon iPega PG-9083A
39,90 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka