SMART SAMSUNG QLED TV QE65QN95B

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mojstrsko nadzorovana svetloba na vsakem posnetku
Premaknite meje multimedijskih doživetij in odkrijte nove svetove, ki so se rodili v glavah briljantnih režiserjev ...
Preberi cel opis
2.099,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 12:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sgermobil Samsung ponudbi
Ponudba trgovine Sgermobil Samsung za izdelek SMART SAMSUNG QLED TV QE65QN95B. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v cm)
165 cm
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0214A3F2
Prijavi napako
Mojstrsko nadzorovana svetloba na vsakem posnetku
Premaknite meje multimedijskih doživetij in odkrijte nove svetove, ki so se rodili v glavah briljantnih režiserjev našega časa. Samsung predstavlja televizor Neo QLED z edinstveno tehnologijo Quantum Matrix, ki natančno upravlja ekskluzivne diode LED Quantum Mini. Prefinjen nadzor svetlobe ustvarja čudovito svetlobno predstavo z osupljivim kontrastom in natančno upodobljenimi podrobnostmi, ki jih boste videli v najtemnejših in najsvetlejših prizorih.

Infinity One oblikovanje
Televizor Neo QLED vas ne bo razveselil le s sliko, temveč tudi z obliko samega televizorja. Njegov tanek profil in zasnova Infinity One Design povzdigneta vsak prostor v razkošno notranjost, ki je videti, kot bi padla s fotografije na družabnih omrežjih.

Ločljivost 4K z 20 nevronskimi mrežami
Podroben obraz priljubljenega igralca, cvetoči travnik, sestavljen iz posameznih travnih bilk… V ločljivosti 4K ne boste spregledali nobenega odtenka. Inteligentni nevronski kvantni procesor 4K vizualnih podatkov ne analizira enkrat, temveč z 20 nevronskimi mrežami, ki zbrane podatke uporabijo za aktivno izboljšanje vsebine, ki jo gledate. Privoščite svojim očem najboljši vizualni spektakel.Privoščite svojim očem najboljši vizualni spektakel.
Nepozaben zvok Dolby Atmos
Uživajte v vzdušju svoje najljubše serije do popolnosti. Samsungov televizor je opremljen z inovativne zvočnike z vrhunskim oddajanjem, ki vas popolnoma potopijo v večdimenzionalni zvok Dolby Atmos. Svojega vsakdana se spomnite šele, ko se zavrtijo zaključni napisi in se prižgejo luči.

Kontrast, ki zaživi v vsakem prizoru
Ne glede na to, ali gre za podrobne posnetke vaših najljubših igralcev, odlično prikazan kontrast v pokrajini ali eksotični raj, ki prekipeva od barv, dinamično kartiranje HDR10+ analizira in prilagodi vsak prizor, da dobite sliko, vredno ogleda.

3D slika, podprta z nevronskimi mrežami
Človeško oko seveda bolje zaznava predmet našega zanimanja kot ozadje za njim. Podobno napredna funkcija Real Depth Enhancer ustvari sliko, ki poveča kontrast predmeta v ospredju, medtem ko okolica ostane enaka. Obraz priljubljenega igralca boste videli v več podrobnostih, njegova okolica pa vas ne bo motila.

Potapljajoče igranje iger s frekvenco 4K 144 Hz
Sproščujoč večer igranja spremenite v dih jemajočo izkušnjo, ki vas popolnoma posrka v dogajanje. Motion Xcelerator Turbo Pro skupaj z inovativno funkcijo 4K 144 Hz pretvori tudi izjemno hitre prizore v ostro izrisane slike, polne vrhunskih podrobnosti. Za zmanjšano zatikanje ali trganje zaslona skrbi AMD-jeva certificirana tehnologija FreeSync Premium Pro, zato lahko uživate v gladkih slikah z nizko zakasnitvijo.
.
Gospodinjske storitve v 21. stoletju
?Pametni povezani dom pomeni manj dela in več časa za zabavo. SmartThings se lahko poveže z vašimi pametnimi napravami in jih na daljavo upravlja z daljinskim upravljalnikom ali glasom. Uživajte v intuitivnem upravljanju naprav, ki je kot iz znanstvenofantastičnega filma.
SMART SAMSUNG QLED TV QE65QN95B
SMART SAMSUNG QLED TV QE65QN95B
2.099,99 €
v Sgermobil Samsung

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka