LENOVO R1 ČRNA PAMETNA URA

LENOVO R1 ČRNA PAMETNA URA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Lenovo R1 je najnovejša pametna športna ura z novim elegantnim dizajnom in čudovitim okroglim 1,30-palčnim HD zaslonom na dotik in s 7H tankim in svetlim kaljenim stek... Preberi cel opis

99,99 € -10 %
89,90 €
-10 %99,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 02:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek LENOVO R1 ČRNA PAMETNA URA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v ")
1.3
Izgled
Merilec krvnega tlaka
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0213F9C8
Prijavi napako

Lenovo R1 je najnovejša pametna športna ura z novim elegantnim dizajnom in čudovitim okroglim 1,30-palčnim HD zaslonom na dotik in s 7H tankim in svetlim kaljenim steklom.

R1 je čudovita ura s številnimi funkcijami, kot so spremljanje nasičenosti krvi s kisikom (SPO2), spremljanje krvnega tlaka ter spremljanje srca in spanja.
R1 ima 3 različne okvirje in 2 različna paščka, kar vam nudi 6 različnih stilov oziroma dizajnerskih kombinacij. Zamenjava okvirjev in paščkov je hitra in enostavna.
R1 ima 280 mAh baterijo, ki zagotavlja 7 do 10 dni delovanja baterije ob normalni uporabi in podpira aplikacijo Lenovo Sports za povezavo naprave, ki jo lahko prenesete iz trgovine Play Store / App Store.
Lenovo R1 je profesionalna pametna športna ura vodoodporna v razredu 3 ATM.
Ta pametna ura ima 7 športnih načinov. Pametna ura samodejno sledi prehojenim korakom, porabljenim kalorijam in razdalji, ki jo premagate, ter na zaslonu prikaže omenjene podatke. Statistika vašega gibanja se ob polnoči ponastavi na nič.
Lenovo R1 podpira aplikacijo "Lenovo Sports", ki jo lahko prenesete iz Play Store / App Store. Uporabnik lahko doda napravo prek aplikacije "Lenovo Sports".

LENOVO R1 ČRNA PAMETNA URA
LENOVO R1 ČRNA PAMETNA URA
89,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka