3x Essentials Vegan Omega-3

3x Essentials Vegan Omega-3

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Veganske kapsule z visokim odmerkom omega 3 iz 100% naravnega olja mikroalg Schizochytrium sp. Rastlinska, trajnostna in okolju prijazna alternativa ribjemu olju z vsemi ... Preberi cel opis
74,97 € -53 %
34,99 €
2-3 dni
-53 %74,97 €
z dostavo 38,98 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
38,98 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 11:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sensilab ponudbi
Ponudba trgovine Sensilab za izdelek 3x Essentials Vegan Omega-3. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0213127C
Prijavi napako
Veganske kapsule z visokim odmerkom omega 3 iz 100% naravnega olja mikroalg Schizochytrium sp. Rastlinska, trajnostna in okolju prijazna alternativa ribjemu olju z vsemi prednostmi za srce, možgane in zdravje!Visokokakovostno rastlinsko olje iz alg (Schizochytrium sp.)Visoka biorazpoložljivost s 300 mg DHK in 150 mg EPK v dnevnem odmerkuIzjemno čisto, nadzorovano gojenje alg: BREZ težkih kovin, dioksinov in PCBNaravna oblika trigliceridovZ dodanimi antioksidanti in ekstraktom rožmarina za ohranjanje svežineMajhne kapsule, enostavne za zaužitje in brez priokusa po ribahBrez glutena, laktoze in GSO; primerno za vegetarijance in veganeIzdelano v EU v skladu s standardom GMP
3x Essentials Vegan Omega-3
3x Essentials Vegan Omega-3
34,99 €
v Sensilab

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka