Audio-Technica ATH-GDL3 Črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Igralne slušalke ATH-GDL3 z odprtim dizajnom ponujajo širok zvok za poglobljeno igralno izkušnjo. Z 220 grami so ATH-GDL3 izjem... Preberi cel opis
122,00 € -2 %
119,00 €
-2 %122,00 €
z dostavo 123,90 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
123,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Audio-Technica ATH-GDL3 Črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kontrola glasnosti Ta podatek Vam pove ali ima naprava vgrajeno kontrolo glasnosti ali ne.
da
Povezava
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0212210A
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Igralne slušalke ATH-GDL3 z odprtim dizajnom ponujajo širok zvok za poglobljeno igralno izkušnjo. Z 220 grami so ATH-GDL3 izjemno lahke, zaradi česar so izjemno udobne igralne slušalke. Lahke slušalke so opremljene s funkcijami, kot so snemljiv ramenski mikrofon, vgrajen nadzor glasnosti in stikalo za izklop zvoka za priročno upravljanje. Če iščete najboljše igralne slušalke z odprtim hrbtom, so to Audio-Technica ATH-GDL3. Ušesne slušalke tehtajo manj kot 220 gramov in zagotavljajo celodnevno udobje. 45-milimetrski gonilniki zagotavljajo izjemno kakovost zvoka visoke ločljivosti, ki je prostoren in privlačen. Žične slušalke vključujejo prilagodljiv, snemljiv mikrofon, ki zagotavlja popolnoma čist zvok in podrobnosti. Nadzor glasnosti in stikalo za izklop zvoka sta priročno nameščena na levi ušesni školjki za enostavno upravljanje zvoka in mikrofona. Igralnim slušalkam sta priložena dva snemljiva kabla: 3,0 m kabel s 3,5 mm priključkoma za mikrofon in slušalke za povezavo z računalnikom ter 1,2 m kabel s 3,5 mm priključkom TRRS za povezavo s PS5, Xbox Series X in drugimi igralnimi konzolami. ATH-GDL3 je združljiv s PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, prenosniki, računalniki in drugimi napravami s standardnim 3,5 mm priključkom TRRS ali ločenim vhodom za mikrofon in izhodom za slušalke. Slušalke in naglavni trak so odstranljivi za enostavno zamenjavo.
Audio-Technica ATH-GDL3 Črna
Audio-Technica ATH-GDL3 Črna
119,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka