LORELLI obposteljna posteljica SLEEPNCARE, GREY ELEPHANT

LORELLI obposteljna posteljica SLEEPNCARE, GREY ELEPHANT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ali ste vedeli, da otrok v prvih mesecih življenja spi do 18 ur na dan? Zagotovite mu varno in udobno okolje za počitek s sodobno zibelko Lorelli SLEEP'N'CARE, ki... Preberi cel opis
153,10 €
1-10 dni
Cena z dostavo
158,09 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek LORELLI obposteljna posteljica SLEEPNCARE, GREY ELEPHANT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
94 cm
Širina (cm)
58 cm
Višina (cm)
85 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020682C2
Prijavi napako
Ali ste vedeli, da otrok v prvih mesecih življenja spi do 18 ur na dan? Zagotovite mu varno in udobno okolje za počitek s sodobno zibelko Lorelli SLEEP'N'CARE, ki je idealna za novorojenčke od vrnitve iz porodnišnice do dojenčkov, starih do 6 mesecev. Ta otroška posteljica ima lahek, a stabilen aluminijast okvir, njeno višino pa je mogoče nastaviti v 4 položaje, kar vam omogoča enostaven dostop do otroka. Na voljo je tudi možnost, da ga s trakovi pritrdite na posteljo staršev, tako da boste lahko v prvih tednih resnično blizu novorojenčku. Ni vam treba skrbeti, da bo vaš dojenček v zibelki zadovoljen! Zaradi 6 cm debele vzmetnice in razkošnega oblazinjenja v notranjosti se bo počutila kot v vati. Stranico z mrežo lahko odprete, da imate boljši pregled nad dogajanjem v posteljici. Vsak starš bo cenil tudi enostavno vzdrževanje, zato morebitno razlitje mleka ne bo tako velika katastrofa.

Čiščenje in vzdrževanje: Plastične dele je treba redno čistiti z vlažno krpo. Ne uporabljajte nobenih topil. Tkanine je treba čistiti s toplo vodo in blagim milom. Vrečko je treba očistiti s toplo vodo. Ne likati. Ne belite. Izdelek shranjujte v suhem prostoru. Izdelka ne izpostavljajte atmosferskim vplivom, kot so voda, dež, sneg, vlaga ali močna sončna svetloba. Če posteljico uporabljate na prostem, po vsaki uporabi temeljito očistite vse dele, da se izognete resnim poškodbam. Izdelka ne postavljajte v bližino ognja ali drugih virov močne toplote, da ne poškodujete plastičnih in tkaninskih delov. Otroške posteljice ne uporabljajte, če je kateri koli del poškodovan, strgan ali manjka.

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN 716 (Pohištvo – otroške posteljice in zložljive otroške posteljice za domačo uporabo).

Barve na slikah in fotografijah v trgovini se lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih izdelkov. Razlika je lahko posledica kakovosti slike, barvnih nastavitev monitorja, grafične kartice ali svetlobnih pogojev.
LORELLI obposteljna posteljica SLEEPNCARE, GREY ELEPHANT
LORELLI obposteljna posteljica SLEEPNCARE, GREY ELEPHANT
153,10 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka