XIAOMI pametni telefon 12 Lite 8GB/128GB, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xiaomi 12 Lite je izjemno lahek, tanek in eleganten telefon v trendovskih barvah, ki vas bo očaral z videzom, zmogljivostjo in kakovostno fotografijo. Sistem treh glavnih... Preberi cel opis
399,99 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek XIAOMI pametni telefon 12 Lite 8GB/128GB, Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
Barva
Brezžično polnjenje
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020677A0
Prijavi napako
Xiaomi 12 Lite je izjemno lahek, tanek in eleganten telefon v trendovskih barvah, ki vas bo očaral z videzom, zmogljivostjo in kakovostno fotografijo. Sistem treh glavnih kamer 108 MP ter sprednja kamera 32 MP omogočata zajemanje izjemnih fotografij visoke resolucije iz vseh zornih kotov. 6,55 palčni zaslon Xiaomi 12 Lite je vrhunski AMOLED s funkcijama HDR+ in Dolby Vison. Ohišje skriva presenetljivo zmogljivo 4.500 mAh baterijo z možnostjo hitrega 67 W polnjenja.
XIAOMI pametni telefon 12 Lite 8GB/128GB, Black
XIAOMI pametni telefon 12 Lite 8GB/128GB, Black
399,99 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka