Gretsch G2655T Streamliner CB JR DC LRL Stirling Green

Gretsch G2655T Streamliner CB JR DC LRL Stirling Green

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Navdušujoči G2655T Streamliner™ Center Block Jr. Double-Cut z Bigsby® je zasnovan za tri preproste stvari – visoko zmogljivost,... Preberi cel opis
566,00 € -8 %
522,00 €
-8 %566,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Gretsch G2655T Streamliner CB JR DC LRL Stirling Green. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0205720F
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Navdušujoči G2655T Streamliner™ Center Block Jr. Double-Cut z Bigsby® je zasnovan za tri preproste stvari – visoko zmogljivost, prijazno do pridobivanja, gladkost, enostavno igranje in spektakularen slog. Eleganten glasbeni stroj G2655T ustvarja uspešnice s posodobljenimi funkcijami, hkrati pa ostaja zvest That Great Gretsch Sound!™, ki je pomemben sestavni del rock 'n' rolla od njegovega začetka. Skrivnost zvoka Streamlinerja je dvojna – zvočnik Broad'Tron™ BT-2S in osrednji blok smreke. Zasnovan posebej za kolekcijo Streamliner, visoko zmogljiv pickup Broad'Tron prinaša izboljšano ločljivost s strožjim odzivom nizkih tonov za robustne nizke, neokrnjene visoke in grlene srednje tone. Lahek osrednji blok iz smreke poteka po dolžini karoserije in krepi vrh, hkrati pa odpravlja neželene povratne informacije za prostornino prijazno delovanje na sodobnih odrih. Zvočna moč Streamlinerja je izkoriščena in oblikovana s tradicionalno razporeditvijo nadzora – kontrolo glasnosti za vrat in most, nadzor glavnega tona, glavni nadzor glasnosti in trismerno preklapljanje. Dodajte nekaj sijaja in izraznosti svojemu igranju z vibrato nastavkom B50 z licenco Bigsby®, medtem ko zasidrani most Adjusto-Matic™ in sintetična kostna matica zagotavljata osupljivo stabilnost uglaševanja in natančno intonacijo brez zdrsa. Hitro igrajoč 12-palčni polmer lovorove prstne plošče z elegantnimi bisernimi vložki Big Block in 22 srednjimi jumbo pragovi sedi na vrhu belo vezanega vratu s tankim profilom v obliki črke »U« – idealno za delo z akordi ali ognjevito riffing. Tu je ves klasični privlačen slog, ki ga lahko pričakujete od Gretscha – črni gumbi za upravljanje v starinskem slogu, povečane F-luknje za povečano akustično projekcijo, elegantna starana bela vezava z nadgrajenim naborom, gladka nikljeva strojna oprema, tri- vložna črna varovalka in obokana laminirana javorjeva konstrukcija. G2655T je zaradi manjšega ohišja enostaven za igranje med zibanjem in je fenomenalen inštrument za sodobnega glasbenika, ki želi nadzorovati oder in občinstvo, hkrati pa izstopati iz množice.
Gretsch G2655T Streamliner CB JR DC LRL Stirling Green
Gretsch G2655T Streamliner CB JR DC LRL Stirling Green
522,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka