Gretsch G5422TG Electromatic DC LRL Orange Stain

Gretsch G5422TG Electromatic DC LRL Orange Stain

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:G5422TG Electromatic® Classic Hollow Body Double-Cut s strojno opremo Bigsby® in zlatom ima laminirano ohišje iz javorja z obod... Preberi cel opis
948,00 € -1 %
934,00 €
-1 %948,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Gretsch G5422TG Electromatic DC LRL Orange Stain. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020571FA
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:G5422TG Electromatic® Classic Hollow Body Double-Cut s strojno opremo Bigsby® in zlatom ima laminirano ohišje iz javorja z obodmi in prefinjenimi oboki, ki jih navdihuje vintage, kot tudi povsem novo opornico podstavkov, ki pomaga zmanjšati neželene povratne informacije. S povečanjem togosti in stika med zgornjim in zadnjim delom ohišja nova zasnova podstavkov ima tudi za posledico hitrejši napad zvoka z večjo osredotočenostjo, hitrim udarcem in večjo vzdržljivostjo. Skupaj s povsem novimi pickupi FT-5E Filter'Tron™, glas te votle izdelave eksplodira z ogromnim udarcem polnega telesa, klasičnim zvonjenjem in izboljšano prisotnostjo, jasnostjo in definicijo not. Povsem nov klasični javorjev vrat v obliki črke C ponuja udobnejši občutek pri igranju za izboljšano igranje in zmogljivost, na vrhu pa je 12-palčna lovorova prstna plošča s polmerom. Živ in resonančen ta G5422TG ima tudi vsestransko nadgrajeno razporeditev krmiljenja, vključno z glavno glasnostjo s vezjem za odvajanje visokih tonov, glavnim tonom, individualnimi kontrolami glasnosti in tripoložajnim preklopnim stikalom za pickup, prevelikimi vezanimi F-luknjami, večplastno vezavo na telo, manjšim poznim - '50s G6120 vezana glava, vintage-style odprti standardni uglaševalni stroji, Graph Tech® NuBone® matica, biserni vložki Hump Block, zavarovan Adjusto-Matic™ most in Bigsby® B60 vibrato rep. Ta sijajni instrument je na voljo v izstopajočih barvah Orange Stain, Snowcrest White in Walnut Stain, skupaj z zlatimi ščitniki in zlato okovjem.
Gretsch G5422TG Electromatic DC LRL Orange Stain
Gretsch G5422TG Electromatic DC LRL Orange Stain
934,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka