Mitsubishi klimatska naprava MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG, 3,5kW, bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Učinkovita klimatska naprava s kompaktnim in elegantnim dizajnom. Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AP se prilega različnim stilom notranje opreme, ponaša pa se z n... Preberi cel opis
1.399,99 € -10 %
1.259,99 €
1-5 dni
-10 %1.399,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Ponudba trgovine Petrol eShop za izdelek Mitsubishi klimatska naprava MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG, 3,5kW, bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0200D5FB
Prijavi napako
Učinkovita klimatska naprava s kompaktnim in elegantnim dizajnom. Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AP se prilega različnim stilom notranje opreme, ponaša pa se z neslišnim delovanjem ob najnižji ventilaciji in visoko energijsko učinkovitostjo z možnostjo upravljanja sistema prek tedenskega časovnika. S hladilnim sredstvom R32 pa je tudi okolju prijazen model. Lahko jo upravljate v oblaku, prek aplikacije MelCloud, razen modela hladilne moči 2 kW, pri katerem je za tako upravljanje potrebno vgraditi Wi-fi vmesnik, ki se naroča posebej. Filter zraka s srebrovimi ioni je opcijska možnost, omogoča pa nevtralizacijo bakterij, mikroorganizmov, cvetnega praha in drugih alergenov. Gretje zagotavlja do zunanje temperature -15 °C. Je najboljša odločitev za brezkompromisne uporabnike, ki iščejo primerno ceno ob vrhunski kvaliteti, prihranku energije in ključnih funkcijah udobja. Mobilna aplikacija MELCloud je nova generacija nadzora v oblaku za klimatske naprave Mitsubishi. Omogoča enostaven nadzor nad povezanimi napravami, ko vas ni doma ali pa si preprosto želite več nadzora kar iz domačega kavča. Do svoje klimatske naprave lahko dostopate z vrsto osebnih računalnikov, tabličnih računalnikov in pametnih telefonov. Aplikacija omogoča upravljanje v živo in nastavitev tedenskega časovnika ter tako nudi popolno fleksibilnost uporabe vaše klimatske naprave kjerkoli ste. Sistem MELCloud vam tudi posreduje opomnike in morebitne napake ter tako skrbi, da nikoli niste neprijetno presenečeni. Na aplikaciji najdete tudi aktualne lokalne informacije o vremenski napovedi in kontaktne podatke za pomoč uporabnikom. Značilnosti upravljanja v oblaku MELCloud Enostaven vklop in izklop v levem gornjem vogalu ekrana sistemske kontrole Izbira načina delovanja klimatske naprave (avtomatski/gretje/hlajenje/ventilacija) Hitrost ventilacije v 5 hitrostih in avtomatsko Izbira pozicije lamel in smeri vpihovanja zraka Kontrola temperature Prikazovalnik aktualnih vremenskih podatkov Več o klimatski naprave Mitsubishi MSZ-AP25VGK/MUZ-AP25VG 2,5 kW Energijski razred A+++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju (za modela 2,5 in 3,5 kW) Razpon hladilne moči od 2 do 7,1 kW Neslišno delovanje 19 dB(A) ob najnižji ventilaciji (za modela 2,5 in 3,5 kW) Kompakten in eleganten dizajn, ki se prilega različnim stilom Dvojni usmerjevalnik zračnega toka (upravljanje prek IR daljinskega upravljalnika) Vključen vmesnik za upravljanje prek mobilne aplikacije MELCloud Sistem filtracije s srebrovimi ioni (opcijsko) Okolju prijazno hladilno sredstvo R32 Tedenski časovnik Delovanje do -15 °C v načinu gretja
Mitsubishi klimatska naprava MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG, 3,5kW, bela
Mitsubishi klimatska naprava MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG, 3,5kW, bela
1.259,99 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka