Telesin dodatna baterija za GoPro Hero 9/10

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Snemajte še dlje in ustvarite bolj zanimive posnetke. Baterija za GoPro Hero 9 in Hero 10 podjetja Telesin podpira hitro polnjenje in ima kapaciteto do 1750 mAh in zagota... Preberi cel opis
19,90 €
1-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek Telesin dodatna baterija za GoPro Hero 9/10. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0200A1C5
Prijavi napako
Snemajte še dlje in ustvarite bolj zanimive posnetke. Baterija za GoPro Hero 9 in Hero 10 podjetja Telesin podpira hitro polnjenje in ima kapaciteto do 1750 mAh in zagotavlja do 112 minut delovanja.Je popolnoma združljiva z vašo kamero in zagotavlja varnost uporabe, ki jo želite.
Še večja zmogljivost in hitrejše polnjenjeZakaj izbrati izdelek Telesin? Njegova zmogljivost je 1750 mAh, medtem ko je zmogljivost originalne GoPro baterije 1720 mAh. Dodatnih 30 mAh lahko naredi kar nekaj razlike! Še več, naprava podpira hitro polnjenje. Priključite ga v vir napajanja in se prepričajte, da se lahko napolni v krajšem času kot originalni izdelek.Celotnih 112 minut snemanjaProsto snemajte osupljive posnetke in ne skrbite, da bo vaš fotoaparat zavrnil delovanje, ko boste to najmanj pričakovali. Trpežna baterija Telesin zagotavlja impresivno dolgo delovanje. Z njim lahko snemate videoposnetke 5K/30FPS približno 90 minut, 4K/60FPS do 72 minut in 4K/30FPS do 112 minut!Inteligentni varnostni sistemBaterija je zasnovana tako, da vam odlično služi dolgo časa. Opremljena je z inteligentnimi tehnologijami, ki ga med drugim ščitijo pred kratkimi stiki, pregrevanjem in prenapetostjo. Ni vam več treba skrbeti, da bi napravo prehitro poškodovali!Popolnoma združljiva z GoPro Hero 9 / Hero 10Ste zaskrbljeni zaradi morebitnih težav z združljivostjo? Ne bodite! Baterija Telesin odlično deluje s kamerami GoPro Hero 9 in 10. Poslovite se od pojavnih oken in napak – zdaj lahko brezhibno snemate fantastične posnetke tako dolgo, kot želite, in uživate v prednostih hitrega polnjenja.SpecifikacijeBlagovna znamkaTelesinModelGP-BTR-901-BZmogljivost1750mAhTeža33gDimenzije41x34x13mmKompatibilnostGoPro Hero 9 / Hero 10
Telesin dodatna baterija za GoPro Hero 9/10
Telesin dodatna baterija za GoPro Hero 9/10
19,90 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka