APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 4GB/64GB, White

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Reborn® iPhone 11 - Cenejši kot novi in kakovostnejši kot rabljenStrokovno obnovljeni telefoni predstavljajo vmesni člen med novimi telefoni v originaln... Preberi cel opis
394,99 € -4 %
379,99 €
1-10 dni
-4 %394,99 €
z dostavo 382,98 €
Cena z dostavo
382,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 4GB/64GB, White. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
APPLE modeli
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020001E9
Prijavi napako
Reborn® iPhone 11 - Cenejši kot novi in kakovostnejši kot rabljenStrokovno obnovljeni telefoni predstavljajo vmesni člen med novimi telefoni v originalni embalaži in rabljenimi, ki jih najdeš na Bolhi ali Facebook Marketplace. Za ceno rabljenih namreč pri obnovljenih telefonih prejmeš kakovost, ki se brez težav kosa z novimi.

Prav zaradi dostopnih cen in brezhibne kakovosti so obnovljeni (ang. refurbished) telefoni po večjih svetovnih trgih v kratkem času postali izjemno priljubljena alternativa novim napravam.

Pozabi na polne cene ter več-letno vezavo na operaterja in naroči top telefon z 1-letno garancijo in servisom pri nas za samo 499.00 €!

Legalno temu ne smemo reči nov telefon ... ti pa lahko!Ker je telefon nekdo pred tabo že uporabljal, mu ne smemo reči "nov telefon". Po drugi strani pa si zaradi brezhibnega izgleda in delovanja ne zasluži oznake "rabljen".

Preden smo telefon dodali v ponudbo, je bil pod prsti strokovnjakov tovarniško obnovljen, očiščen in temeljito testiran na kar 56 možnih pomanjkljivosti. Ko ga vzameš iz škatle, na ali v njem ne bo nobenega sledu prejšnjega uporabnika.

Z rabljenim iPhone 11 se tako lahko primerja samo po ceni, njegova kakovost pa je bolj primeljiva z novimi modeli iste serije. Po nakupu lahko telefon kar 30 dni brez skrbi preizkušaš. Če ti ne ustreza, ga lahko brez razloga vrneš ali zamenjaš.

Obnovljen iPhone 11 - Ugodneje zate IN za okoljeČe namesto novega izbereš Reborn® obnovljen iPhone 11, ti ne bo hvaležen samo bančni račun, ampak bo tvoja odločitev zmanjšala tudi negativen vpliv proizvodnje telefonov na okolje.

Ali veš, da pri izdelavi modernih pametnih telefonov nastane približno 200 g okolju in ljudem nevarnih odpadkov? In to še ni vse, porabi se tudi več kot 90 TISOČ litrov vode, ki bi zagotovo bolj koristila ribam in ostalim vodnim bitjem.

Izberi Reborn® in si česititaj, saj je tvoja odločitev do 80 % bolj "zelena" kot nakup novega telefona v originalni embalaži! In ker tudi sami stremimo k čimbolj zelenemu poslovanju, bomo v tvojem imenu ob naročilu Reborn® telefona posadili še mlado drevo!

Pozabi na nove in rabljene telefone. Izberi obnovljenega!

Veliko cenejši kot nov telefon in veliko bolj zanesljiv kot rabljen

30 dni za preizkus na domu - če ti ne odgovarja, ga enostavno vrni ali zamenjaj

Vsi Reborn® telefoni so odklenjeni za vsa mobilna omrežja
APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 4GB/64GB, White
APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 4GB/64GB, White
379,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka