PROKLIMA prenosna klimatska naprava (3.5kW, moč hlajenja: 12.000BTU/h, za prostore do 35 m2)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prenosna klimatska naprava je idealna rešitev za hlajenje notranjih prostorov v vročih poletnih dneh. Naprava ima poleg hlajenja tudi funkcijo razvlaževanja in pre... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o bauhaus.si ponudbi
Ponudba trgovine bauhaus.si za izdelek PROKLIMA prenosna klimatska naprava (3.5kW, moč hlajenja: 12.000BTU/h, za prostore do 35 m2). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
A
Moč hlajenja (v kW)
3.5 kW
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FFFCC7
Prijavi napako
Prenosna klimatska naprava je idealna rešitev za hlajenje notranjih prostorov v vročih poletnih dneh. Naprava ima poleg hlajenja tudi funkcijo razvlaževanja in prezračevanja. Klimatska naprava je primerna za hlajenje v pisarnah in toplih bivalnih prostorih poleti, saj poskrbi tudi za prijetno raven vlažnosti. Vgrajeni termostat nenehno preverja sobno temperaturo, jo primerja z želeno nastavitvijo in jo ustrezno uravnava. Z močjo hlajenja 12.000 BTU/h, 3,5 kW je klimatska naprava primerna za prostore do približno 35 m². Po potrebi lahko nastavite 2 različni stopnji hitrosti. Sodobna tehnologija ne zahteva več rezervoarja za vodo in ima pralni filter za prah. Shower-Cooling-/Slinger-up sistem uporablja vlago, odvzeto iz zraka, da poveča hlajenje s pošiljanjem kondenzata nazaj čez kompresor. Prenosna klimatska naprava ima 24-urni časovnik, samodiagnozo sistema, funkcijo samodejnega ponovnega zagona, zaklepanje delovanja in način mirovanja, ki omogoča samodejno dvigovanje ali znižanje temperature za 1° na uro v prvih dveh urah. Ta nastavitev lahko ostane nespremenjena naslednjih 5 ur po tem, ko je naprava v načinu mirovanja. Zahvaljujoč 360° kolescem lahko klimatsko napravo enostavno in prilagodljivo prepeljete na želeno lokacijo. Prenosno klimatsko napravo lahko upravljte prek aplikacije s pametnim telefonom ali prek glasovnega upravljanja. Podprta sta tako Google Assistant, kot tudi Amazon Alexa.
PROKLIMA prenosna klimatska naprava (3.5kW, moč hlajenja: 12.000BTU/h, za prostore do 35 m2)
PROKLIMA prenosna klimatska naprava (3.5kW, moč hlajenja: 12.000BTU/h, za prostore do 35 m2)
379,00 €
v bauhaus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka