vidaXL Litoželezna žar plošča obojestranska 50×23 cm

vidaXL Litoželezna žar plošča obojestranska 50×23 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Naša kakovostna litoželezna žar/pica plošča bo zagotovila, da bo kuhanje neverjetna izkušnja! Ta vsestranska litoželezna žar plošča velikosti 50×23 cm je dvostranska, zat... Preberi cel opis
39,32 € -8 %
36,00 €
1-10 dni
Cena z dostavo
45,00 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek vidaXL Litoželezna žar plošča obojestranska 50×23 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Oprema za
Vrsta opreme za žar
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FFC6E7
Prijavi napako
Naša kakovostna litoželezna žar/pica plošča bo zagotovila, da bo kuhanje neverjetna izkušnja! Ta vsestranska litoželezna žar plošča velikosti 50×23 cm je dvostranska, zato je popolna za različno uporabo doma ali na kampiranju. Gladko stran lahko uporabite za peko pic, sendvičev, omlet, jajc, slanine, sesekljane zelenjave itd. Rebrasta površina plošče med kuhanjem ne potrebuje olja ali [...] Naša kakovostna litoželezna žar/pica plošča bo zagotovila, da bo kuhanje neverjetna izkušnja!Ta vsestranska litoželezna žar plošča velikosti 50x23 cm je dvostranska, zato je popolna za različno uporabo doma ali na kampiranju. Gladko stran lahko uporabite za peko pic, sendvičev, omlet, jajc, slanine, sesekljane zelenjave itd. Rebrasta površina plošče med kuhanjem ne potrebuje olja ali maščobe, zato je idealna za pripravo rib, mesa, zrezkov in zdravih obrokov. Poseben dizajn omogoča odtekanje maščobe s hrane, zato boste zlahka servirali jedi restavracijske kakovosti. Plošča je primerna tudi za uporabo v pečici. Na vsakem koncu je praktičen ročaj. Plošča je pred-obdelana in zagotavlja dolgoletno služenje. Litoželezna plošča ima površino proti sprejemanju ter prevaja vročino. Prepričajte se, da boste vedno sledili navodilom in nasvetom za vzdrževanje. Ploščo je potrebno čistiti z vročo vodo in brez detergenta. Ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.Material: lito železoDimenzije (DxŠxV): 50x23x1,5 cmVelikost površine za kuhanje: 38x23 cm (DxŠ)
vidaXL Litoželezna žar plošča obojestranska 50×23 cm
vidaXL Litoželezna žar plošča obojestranska 50×23 cm
36,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka