5-DELNA GARDEROBNA omara KALLA TARA-BELA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Izjemno prostorna garderobna omara KALLA TARA vam nudi dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših oblačil in modnih dodatkov. V notranjosti so vključene 4 velike in 2 ... Preberi cel opis

2.085,00 € -48 %
1.084,20 €
20-40 dni
-48 %2.085,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 20 - 40 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Salonpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Salonpohistva.si za izdelek 5-DELNA GARDEROBNA omara KALLA TARA-BELA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
59
Širina (cm)
291
Višina (cm)
227
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FE1F9F
Prijavi napako

Izjemno prostorna garderobna omara KALLA TARA vam nudi dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših oblačil in modnih dodatkov. V notranjosti so vključene 4 velike in 2 manjši polici ter tri palice za obešanje, tako da bodo vaša oblačila lahko vedno lepo pospravljena. Ima tudi funkcijo tihega zapiranja, ki olajša vsakodnevno uporabo.

ELEGANTEN IN PREPROST DIZAJN ZA PRIJETEN AMBIENT

Spalnica KALLA TARA ima brezčasen dizajn v kombinaciji bele barve in oreha, ki omogočata eleganten videz spalnice in prijeten ambient za spanje in sproščanje. V spalnici KALLA TARA se boste zato vedno odlično počutili!

TIHO ZAPIRANJE IN UV LAK ZA DOLGO OBSTOJNO IN KVALITETNO POHIŠTVO

Spalnica KALLA TARA imajo funkcijo tihega zapiranja vseh vratc in predalov, kar vam omogoča lažjo vsakodnevno uporabo in preprečuje nastajanje poškodb. Zunanji deli so premazani z UV lakom, ki je štirikrat bolj odporen na praske in poškodbe kot standardni lak, zato bo pohištvo dolgo časa ostalo lepo ohranjeno in bo izgledalo kot novo!

KOLEKCIJA, S KATERO LAHKO OPREMITE VSE PROSTORE SVOJEGA DOMš

Kolekcija TARA je na voljo kot predsoba, dnevna soba, spalnica in celo kuhinja, zato lahko z njo opremite različne prostore svojega doma in ustvarite harmonično celoto, ki bo estetsko prijetna. Za vsak prostor lahko kombinirate posamezne elemente in si jih prilagodite svojim željam in potrebam.

Barva:

Pacifični oreh in mat bela
Artikel je na voljo tudi v kombinaciji grafit mat barve in pacifičnega oreha. Za več informacij ali nakup nas kontaktirajte.

Material:

Oplemenitena iverna plošča debeline 25mm
Mediapan debeline 25 mm

Dimenzije:

Širina: 291 cm
Globina: 59 cm
Višina: 227 cm

Funkcije:

Tiho zapiranje
UV lak
Profilirane fronte iz kvalitetnega mediapana

Kolekcija:

Spalnica KALLA TARA. Oglejte si še ostale izdelke te kolekcije za stilsko dovršeno predsobo, ki nudi obilo prostora za shranjevanje. Vse elemente spalnice si lahko ogledate TUKAJ. Kolekcija TARA je na voljo tudi kot kuhinja, dnevna soba in predsoba.

5-DELNA GARDEROBNA omara KALLA TARA-BELA
5-DELNA GARDEROBNA omara KALLA TARA-BELA
1.084,20 €
v Salonpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka