Hama Midi - darilni komplet - dinozavri 2000 kosov

Hama Midi - darilni komplet - dinozavri 2000 kosov

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Za boljšo predstavo so oglejte video:Komplet likalnih korald Hama Midi, primeren za otroke od 5 leta starosti, vsebuje približno 2000 raznobarvnih kroglic, 1 kvadratno po... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Hama Midi - darilni komplet - dinozavri 2000 kosov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FDFB12
Prijavi napako
Za boljšo predstavo so oglejte video:Komplet likalnih korald Hama Midi, primeren za otroke od 5 leta starosti, vsebuje približno 2000 raznobarvnih kroglic, 1 kvadratno podlogo, 6 stojal, papir za likanje, navodila in predlogo. Koralčki HAMA so raznobarvni in jih lahko po navodilih ali po lastni domišljiji zlagate na posebej v ta namen oblikovano podlogo. Ko so koralde Hama položene na podlogo, jih prekrijemo s papirjem za likanje in likamo z navadnim likalnikom, dokler se trdno ne povežejo. Po nekaj minutah, ko se koralde ohladijo, odstranite likalni papir in sliko, ki je nastala, odstranite s podlage. Edino, kar vam preostane, je, da končni izdelek podarite ali z njim okrasite svojo sobo v obliki slik, stojal ali ga z vrvico obesite v prostor itd. Likanje korald lahko poteka le v prisotnosti odraslih! Igra s koraldami razvija otrokovo domišljijo, motorične sposobnosti, potrpežljivost in spretnosti - otroci se učijo šteti, prepoznavati barve in različne oblike. Hama je komplet brez omejitev.
Hama Midi - darilni komplet - dinozavri 2000 kosov
Hama Midi - darilni komplet - dinozavri 2000 kosov
12,99 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka