DJI dron MINI 3 PRO

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemno Mini
DJI Mini 3 Pro z mega zmogljivostmi je prav tako zmogljiv, kot je prenosen. S težo pod 249g in z nadgrajenimi varnostnimi funkcijami, ne ustreza zgoljv ...
Preberi cel opis
849,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek DJI dron MINI 3 PRO. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Ločljivost videa
4K
Model drona
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FDB268
Prijavi napako
Izjemno Mini
DJI Mini 3 Pro z mega zmogljivostmi je prav tako zmogljiv, kot je prenosen. S težo pod 249g in z nadgrajenimi varnostnimi funkcijami, ne ustreza zgoljv predpisom, ampak je tudi najvarnejši v seriji. Z 1/1,3 palčnim senzorjem in vrhunskimi funkcijami na novo definira, kaj pomeni leteti Mini.
Poln zmogljivosti
Mini 3 ima popolnoma nov videz, optomiziran da iz vsakega leta dobite še več. Z večjimi propelerji, aerodinamično obliko in zmogljivim sistemom zaznavanja ovir omogoča podaljšano in varnejše letenje.
Prenovljen gimbal ponuja širši razpon za posnetke pod nizkim kotom, obenem pa omogoča tudi pravo navpično snemanje, kar omogoča neskončne ustvarjalne priložnosti. Vsak vidik preobrazbe je bil skrbno premišljen, da bi Mini popeljali na še nikoli videne višine.
Zložite in pojdite na pot
Za ustvarjalce na poti je preposta uporaba ključna. Mini 3 Pro, ki tehta manj kot 249g, ne zahteva posebne registracije drone.
Zložljiva in kompaktna oblika omogoča enostavno prenašanje, ne glede na to ali greste v gore, na plaži ali na spontan izlet konec tedna. Vedno bodite pripravljeni na zajeme dih jemajočih posnetkov.
Podaljšan čas letenja
Posnemite in raziščite še več okolice s podaljšanim časom letenja (do 34 minut). Pametna baterija za Mini 3 Pro je izjemno lahka in ima dovolj moči, da zadovolji vse vaše potrebe pri fotografiranju iz zraka.
DJI dron MINI 3 PRO
DJI dron MINI 3 PRO
849,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka