XPLORE dron Hawk X10 XP9602

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dron Hawk X10 XP9602 vas navduši z svojo kompaktnostjo. Njegov premer je 11cm, prav zato ima odlično stabilnost in mirno, kontrolirano letenje. Primeren za no... Preberi cel opis
29,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
35,48 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 2-4 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek XPLORE dron Hawk X10 XP9602. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FCD240
Prijavi napako
Dron Hawk X10 XP9602 vas navduši z svojo kompaktnostjo. Njegov premer je 11cm, prav zato ima odlično stabilnost in mirno, kontrolirano letenje. Primeren za notranjo uporabo ali zunanjo na krajše razdalje.

Propelerji so iz vseh strani, obdani z edinstveno lahko plastično kletko, katera ščiti DRON HAWK X10 XP9602, pred poškodbami, v primeru trka ob predmet/steno. Kar podaljša njegovo življenjsko dobo. V primeru, da pa se poškoduje kakšen propeler pa so zraven v paketu dodani tudi izvijač ter rezervni propelerji.

Enostavno ga povežete s priloženim daljinskim upravljalcem in že je pripravljen za atraktivne polete. Na sprednji strani ima vgrajeno led svetilko s hladno belim snopom svetlobe, za lažje polete v temnejših prostorih. Podpira funkcijo FLIP, ki ga naredi v smer ki jo sami določite oziroma v katerokoli smer je obrnjen. V pravo smer vas usmerjajo LED indikatorji v modri in rdeči barvi. Podpira tudi auto HOLD funkcijo s pritiskom na en gumb (točkovno lebdenje), ki tudi uravnava postavitev drona v zraku kar je odlično za začetnike.

Pri nas lahko opravite hiter nakup, z hitro dostavo. Zadovoljstvo strank je pri nas ključnega pomena. Kvaliteta izdelkov na prvem mestu.
XPLORE dron Hawk X10 XP9602
XPLORE dron Hawk X10 XP9602
29,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka