Jucad Carbon Zebra 3-Wheel Električni voziček za golf

Jucad Carbon Zebra 3-Wheel Električni voziček za golf

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta robusten ročni voziček iz karbona v 3K dizajnu je izjemno lahek in nima omejitve teže. Primeren je za težke torbe z višinsko... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Jucad Carbon Zebra 3-Wheel Električni voziček za golf. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FCB7B2
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta robusten ročni voziček iz karbona v 3K dizajnu je izjemno lahek in nima omejitve teže. Primeren je za težke torbe z višinsko nastavljivim ročajem, ki zagotavlja enostavno upravljanje in preprečuje obremenitev hrbta. Skupaj s torbo za golf se naš voziček prilega potovalnemu prevleku, zaradi česar je vaš idealen spremljevalec leta. Primerno za katero koli velikost torbice, brez omejitve teže Lahek, zložljiv, snemljiv z mini embalažo: 65x35x10 cm / 25,6x13,8x3,9 palca Teža okvirja in koles 4,5 kg / 9,9 lbs Vključno s praktično torbico Ročaj nastavljiv po višini Zgornja in spodnja podpora za zlaganje / obračanje vreče Izjemno vzdržljiva kolesa z nizkim uporom Pnevmatike z zračno blazino Zamenljive pnevmatike Sistem za pritrditev dežnika za dežnik JuCad
Jucad Carbon Zebra 3-Wheel Električni voziček za golf
Jucad Carbon Zebra 3-Wheel Električni voziček za golf
979,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka