Mestno kolo Pony Classic 3 - zelen

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Popolno urbano koloTehnične in vozne lastnosti Pony Clasic 3 kolesa so idealne tako za dnevno kot občasno mestno vožnjo. Z njim boste premagali vsako oviro, ki se vam bo ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavni rok

Cena je bila osvežena danes ob 18:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ECE ponudbi
Ponudba trgovine ECE za izdelek Mestno kolo Pony Classic 3 - zelen. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Primerno za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FC2F70
Prijavi napako
Popolno urbano koloTehnične in vozne lastnosti Pony Clasic 3 kolesa so idealne tako za dnevno kot občasno mestno vožnjo. Z njim boste premagali vsako oviro, ki se vam bo pojavila na poti in hitreje prispeli na svoj cilj.Kolesarite v stiluRetro videz, oplemeniten z modernim pridihom. Pony je kolo, ki se prilega vsem priložnostim. Dobro se poda h kopalkam, športni eleganci ali večernim oblekam.Preprosto vzdrževanjeRogova kolesa so že od nekdaj znana po dolgi življenjski dobi. Tudi novi Pony ni izjema. Ker je izdelan iz vrhunskih materialov, vam bo z minimalnim vzdrževanjem služil še mnogo let.Za mehko vožnjoDizajn, ki je bil narejen z mislijo na mestnega kolesarja z in oblazinjen sedež Selle San Remo poskrbita, da bo vožnja na novem Ponyju udobna. Pustite se mu zapeljati.Poskrbljeno za varnostDve električni LED luči, odsevniki in odzivne zavore zagotovijo, da boste s svojim Pony-jem v prometu vedno varni. Čeprav pri udobni vožnji lahko razvijete presenetljivo hitrost.V službo, trgovino ali na počitniceVedno je priložnost za kolesarjenje. Samo zajahajte svojega Pony-ja in se odpeljite. Prtljažnik vam omogoča tudi prevažanje prtljage. Zložljiv okvir pa je kot nalašč za prevoz kolesa v avtomobilu ali na vlaku.
Mestno kolo Pony Classic 3 - zelen
Mestno kolo Pony Classic 3 - zelen
479,00 €
v ECE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka