LENOVO računalnik LEGION T5 (Core i5 2.5GHz, 16GB, 2512GB, WORTEX, DOS)

LENOVO računalnik LEGION T5 (Core i5 2.5GHz, 16GB, 2512GB, WORTEX, DOS)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Gaming računalnik WORTEX x Lenovo Legion T5 z izbiro najboljših komponent v svojem razredu za svojo ceno ponudi kar največ zmogljivosti, brez šibkih točk v ... Preberi cel opis
999,00 € -10 %
899,00 €
1-10 dni
-10 %999,00 €
z dostavo 901,99 €
Cena z dostavo
901,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek LENOVO računalnik LEGION T5 (Core i5 2.5GHz, 16GB, 2512GB, WORTEX, DOS). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodan operacijski sistem
Model grafične kartice
Proizvajalec grafičnega procesorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FBC86F
Prijavi napako
Gaming računalnik WORTEX x Lenovo Legion T5 z izbiro najboljših komponent v svojem razredu za svojo ceno ponudi kar največ zmogljivosti, brez šibkih točk v sistemu, kjer navadno običajni računalniki izgubljajo na zmogljivosti.

Srce sistema je najnovejši Intelov šestjedrnik Core i5-12400F, ki bo skupaj z grafično kartico GeForce RTX 3060 12 GB poskrbel gladko delovanje vseh iger tudi v najvišjih podrobnostih in pri najvišjih ločljivosti. Vgrajenega je 16 GB popolnoma novega GDDR5 delovnega pomnilnika s frekvenco 4800 MHz. Hitro delovanje zaokrožuje vgrajen bliskovito hiter 512 TB NVMe SSD, s katerim bosta dolgotrajen zagon operacijskega sistema in mučno nalaganje iger postala stvar preteklosti. Da bo prostora dovolj za vse igre, video posnetke in slike je tu še dodatni 2 TB trdi disk. Poskrbljeno je tudi za nemoteno povezovanje v svet in na druge naprave, saj je v sistem vgrajena tudi brezžična mrežna kartica z WiFi 6 standardom in Bluetooth sprejemnikom. Računalnik je dovolj zmogljiv tudi za prenašanje v živo in uporabo VR sistemov.

Toda WORTEX x Lenovo Legion 5 ne privlači samo s svojo notranjostjo! Za prosojno mrežo, ki omogoča pretok zraka za učinkovitejše hlajenje, je na zadnji strani nameščen aktiven RGB ventilator, ki vašemu PC-ju doda tiste nekaj unikatne osebnosti. Prosojna stranica omogoča pogled na komponente, ki so dodatno poudarjene z LED ambientalno osvetlitvijo.

Ob nakupu sistema prejmete tudi darilo v obliki podloge UVI Inferno XXL WORTEX podloge, zapestnico Wortex in Wortex obesek za ključe. Za največje privržence WORTEX-a pa je priložen tudi lepljiv logotip, ki ga lahko namestite na ohišje računalnika. S priporočilom iz strani WORTEX-a in dvoletno garancijo iz strani Lenova bodo vse skrbi odveč.
LENOVO računalnik LEGION T5 (Core i5 2.5GHz, 16GB, 2512GB, WORTEX, DOS)
LENOVO računalnik LEGION T5 (Core i5 2.5GHz, 16GB, 2512GB, WORTEX, DOS)
899,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka