MTF moško treking električno kolo Road 3.3

MTF moško treking električno kolo Road 3.3

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Treking e-kolo je primerno za ljubitelje rekreativnega kolesarjenja. Na njem boste našli motor zadnjega pesta Bafang in polno opremo: blatnike, prtljažnik, luči, p... Preberi cel opis
1.842,00 €
1-10 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek MTF moško treking električno kolo Road 3.3. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Premer koles v "
28
Spol
Teža (v kg)
20.3 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FB9454
Prijavi napako
Treking e-kolo je primerno za ljubitelje rekreativnega kolesarjenja. Na njem boste našli motor zadnjega pesta Bafang in polno opremo: blatnike, prtljažnik, luči, pa tudi vzmeteno sedežno oporo.

K elegantni zasnovi prispevajo popolnoma vgrajena baterija in okvirni zvari, ki so pogosti le na kolesih višjih kategorij. Ima premer kolesa 28″ in je na voljo v velikostih okvirjev 18″,20".

Ta model je opremljen z menjalnikom Shimano Altus (3 × 8 hitrosti), mehanskimi zavorami Tektro V-brake z odklopnikom, vilicami Zoom in pnevmatikami CST. Sedež MTF Comfort prispeva k udobju vožnje. Popoln oprijem zagotavljajo ročaji MTF Comfort. Kolo nadzirate na prozornem barvnem LCD zaslonu, kjer lahko izbirate med 5 stopnjami pomoči.

Samsungove blagovne znamke in preizkušene baterije s tehnologijo Li-Ion nimajo “spominskega učinka”, kar vam omogoča, da baterijo kadar koli priročno napolnite. Zadnji elektromotor je idealna izbira glede na razmerje med ceno in parametre e-kolesa. Motor se vklopi med prvim pedaliranjem in ne zahteva takšne sile pedaliranja, zato so e-kolesa s to vrsto motorja primerna tudi za starejše. Motor v zadnjem pestu je bolj primeren za vožnjo po cestah in asfaltiranih cestah ali po blagem terenu.

Cenijo ga lahko tudi kolesarji, ki se želijo občasno voziti brez pomoči motorja in pomoč električnega motorja uporabljajo le včasih. Motor ima prosti tek in skoraj ne daje upora pri vrtenju pedalov. Doseg je določen s količino energije, “shranjene” v bateriji. Doseg dosega je sorazmerno velik, kar je posledica pogojev, v katerih deluje e-kolo.

Proizvajalec motorjev Bafang je eden največjih proizvajalcev komponent za e-kolesa na svetu. Motor Bafang odlikuje predvsem zanesljivost, vožnja je tekoča in tiha. Po prostornini spada med večje motorje in je priljubljen po svoji modularni strukturi, kjer je krmilno enoto mogoče ločeno odstraniti iz motorja. Velik zaslon z osvetlitvijo je jasen in enostaven za branje.
MTF moško treking električno kolo Road 3.3
MTF moško treking električno kolo Road 3.3
1.842,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka