Deuter AC Lite 14 SL Curry/Pepper 14 L Outdoor nahrbtnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Novi AC Lite je lahek, športen dnevni nahrbtnik čistega dizajna, kot nalašč za enostavne dnevne pohode. Kot model SL je na volj... Preberi cel opis
98,19 €
1-10 dni
Cena z dostavo
101,18 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Deuter AC Lite 14 SL Curry/Pepper 14 L Outdoor nahrbtnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Prostornina (l)
14 l
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F83DC8
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Novi AC Lite je lahek, športen dnevni nahrbtnik čistega dizajna, kot nalašč za enostavne dnevne pohode. Kot model SL je na voljo posebej za ženske. Pohodniški nahrbtnik je zdaj še lažji in zagotavlja maksimalno zračenje s sistemom hrbta Aircomfort. Tako opremljenega tega kompaktnega spremljevalca na turneji skoraj ni čutiti. Prtljago lahko priročno zapakirate in razpakirate prek odprtine v pokrovu. Pametni telefon ali prigrizke lahko shranite na dosegu roke v elastičen in zračen stranski žep. Čelado je mogoče pritrditi z dodatnim držalom za čelado na zanke na zunanji strani nahrbtnika. LASTNOSTI: Lahka Okrogel profilni okvir iz trajno elastičnega vzmetnega jekla Združljivo z 2,0-litrskim sistemom za pitje/vrečo Nastavljiv pas za prsnico Držalo za pohodne palice Pritrdilne zanke za držalo čelade Držalo za očala na naramnici Dežna prevleka Notranji predal za varno shranjevanje vaših dragocenosti Elastičen notranji predal za shranjevanje mokrih/potnih oblačil, rezervoar za vodo itd. Oznaka SOS Pas za pas z blazinicami za boke Brez PFC MATERIAL: 130D PA VISOKA VZORNOST 600D PES Ta lahka tkanina, odporna na trganje, je tkana iz poliestrske preje debeline 600 denije in z debelim PU premazom, zelo vsestranska. Kadar gre za čim manjšo težo nahrbtnika z zmernim stresom, je to idealna rešitev. Različica "Deuter Super Polytex BS" je izdelana v skladu s strogim standardom bluesign®. Njegove značilnosti in dejavniki stresa so enaki. * D pomeni denier. To opisuje težo preje. 600D ustreza 600 gramov na 9000 metrov. * PES pomeni poliester. PES vlakna so zelo odporna na trganje in obrabo ter skoraj ne absorbirajo vlage. * PA pomeni poliamid. PA vlakna so izjemno trpežna in odporna na obrabo. Zanje je značilna tudi visoka elastičnost in majhna teža. Glavne značilnosti AC Lite 14 SL: ORGANIZIRANO Raztegljivi mrežasti žepi z zadrgo ob strani poskrbijo za vaš mobilni telefon, prigrizke itd. SL ŽENSKA FIT Ta model je na voljo tudi v različici SL. Dolžina hrbta SL je specifična za ženske: ženske imajo v povprečju krajši hrbet kot moški. Nosilni sistem pri modelu SL je torej nekoliko krajši kot pri standardnih nahrbtnikih Deuter. Poleg tega je sistem za nošenje posebej prilagojen ženski anatomiji. DEUTER AIRCOMFORT S hrbtnim sistemom deuter Aircomfort Flexlite lahko vaš nahrbtnik in njegovo vsebino prenašate lahek in zračen. Zahvaljujoč peresno lahkemu in maksimalno prezračenemu mrežastemu hrbtnemu sistemu. BREZ PFC Ta izdelek deuter ne vsebuje per- in polifluoriranih kemikalij. deuter tako zmanjšuje uporabo okolju škodljivih snovi, ki onesnažujejo okolje in zdravje. PFC se med drugim uporablja kot premaz za zaščito pred dežjem, saj ima vodoodbojne lastnosti, umazanijo in maščobo. Namesto tega deuter zdaj uporablja impregnacijo DWR (Durable Water Repellency), ki je neškodljiva za zdravje in okolje.
Deuter AC Lite 14 SL Curry/Pepper 14 L Outdoor nahrbtnik
Deuter AC Lite 14 SL Curry/Pepper 14 L Outdoor nahrbtnik
98,19 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka