Victorinox Alpineer, VICTORINOX

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Ko hodite na nadmorsko višino in želite ostati prilagodljivi, potrebujete večnamensko orodje, na katerega se lahko zanesete, ne glede na vse. Spoznajte Alpineerja, vaš... Preberi cel opis

30,90 € -20 %
24,72 €
1-2 dni
-20 %30,90 €
z dostavo 28,61 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
28,61 €
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Drva.info ponudbi
Ponudba trgovine Drva.info za izdelek Victorinox Alpineer, VICTORINOX. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F81628
Prijavi napako

Ko hodite na nadmorsko višino in želite ostati prilagodljivi, potrebujete večnamensko orodje, na katerega se lahko zanesete, ne glede na vse. Spoznajte Alpineerja, vašo izbiro, kadar koli ste v gorah. Izjemno lahek, ima mehanizme za zaklepanje, ki so enostavni za uporabo, in rezilo z ravnim robom. Spakirajte in uživajte na svežem zraku.

Tanek žepni nož, ki je naravno narejen za gore
Švicarski žepni nož s 5 funkcijami
Vključuje veliko rezilo z ravnim robom, odpiralni vijak in obesek za ključe

Podjetje in prestižna znamka Victorinox je glavni švicarski proizvajalec nožev. Že več kot 100 let je tudi uradni dobavitelj po vsem svetu znanih švicarskih nožev (ang. Swiss Army Knives), ki so ga patentirali že leta 1897 in je najbolj prodajan nož v zgodovini. Vse od ustanovitve pred več kot 130 leti se je Victorinox dosledno osredotočal na tradicijo, kakovost in inovacije. Filozofija družinskega podjetja temelji na trdnih vrednotah, ki zagotavljajo stalno rast.

Veliko je ponudnikov nožev, a je problem v njihovi nizki kvaliteti, ki ne morejo nuditi kakovostnega dela v kuhinji. Victorinox poudarja spoštovanje do nožev.

Poreklo: Švica

Garancija: Doživljenjska doba

Victorinox Alpineer, VICTORINOX
Victorinox Alpineer, VICTORINOX
24,72 €
v Drva.info

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka