Camelbak MULE 12, kolesarski nahrbtnik, rdeča 2654

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Camelbak Mule 12 je klasični srednje velik kolesarski nahrbtnik, ki je sedaj še izboljšan. Narejen je iz obnovljivega - recikliranega najlona ripstop. Med vožnjo vam nudi... Preberi cel opis
96,20 € -20 %
76,96 €
1-10 dni
-20 %96,20 €
z dostavo 79,95 €
Cena z dostavo
79,95 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

24MDH4SI118 - 20% popusta na izbrane kolesarske pripomočke znamke Camelbak

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Camelbak MULE 12, kolesarski nahrbtnik, rdeča 2654. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F3FB20
Prijavi napako
Camelbak Mule 12 je klasični srednje velik kolesarski nahrbtnik, ki je sedaj še izboljšan. Narejen je iz obnovljivega - recikliranega najlona ripstop. Med vožnjo vam nudi popolno udobje z novim ojačanim hrbtiščem Air Support in tehnologijo Body Mapping, ki omogoča maksimalno zračenja na predelih hrbta, kjer se najprej ogreje. Sprednje naramnice so narejene iz lahkega prezračevalnega 3D materiala in vas ohranjajo suhe na poti. Izjemno zračen, zanesljiv in kakovosten material bo naredil vsako vašo kolesarsko avanturo osupljivo. Prenovljeni nahrbtnik Mule 12 ima dodanih več praktičnih žepov za pametno organiziranje in dostop do opreme na poti. Na hrbtni strani vsebuje kar tri večje žepe z zadrgo in enega raztegljivega, ki ima pripravljeni zaponki za čelado in odsevnike. V njem najdete poseben prostor za najnujnejše kolesarske dodatke (rezervna oblačila, zračnica, tlačilka, prigrizki, telefon, kartice …). Poleg teh prostorov je še dodatni žep v katerem je že vstavljen 3l meh Crux, ki s tehnologijo Trutaste Hydroguard poskrbi, da okušate vodo in ničesar drugega. Da pa vas cevka za pitje med vožnjo ne moti, se ta varno pričvrsti na naramnice. Za čvrsto prilagajanje telesu spredaj poskrbita prsna in bočna pasova, slednjega se po želji lahko odpne. Nahrbtnik je namenjen daljšim kolesarskim izletom, uporabi v bike parku ali trail parku.
Camelbak MULE 12, kolesarski nahrbtnik, rdeča 2654
Camelbak MULE 12, kolesarski nahrbtnik, rdeča 2654
76,96 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka