SAMSUNG LED TV UE65BU8072

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
  • Televizor Smart LED s 4K Ultra HD ločljivostjo (3840×2160) in diagonalo 165 cm (65").

    Živahno kristalne barve
    Drugačna raven ločljivost... Preberi cel opis
799,99 € -25 %
599,99 €
1-3 dni
-25 %799,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 9. 05. 2024 ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek SAMSUNG LED TV UE65BU8072. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
165 cm
Operacijski sistem
Smart TV
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FFBC8B
Prijavi napako
  • Televizor Smart LED s 4K Ultra HD ločljivostjo (3840×2160) in diagonalo 165 cm (65").

    Živahno kristalne barve
    Drugačna raven ločljivosti UHD z napredno fosforno tehnologijo. Potopite se v sliko z milijardo barvnih odtenkov. Dinamične jasne barve prinašajo realistične variacije, da lahko zaznate vsako podrobnost. Neverjetno tanek profil vašega televizorja se brezhibno prilega steni kot še nikoli.

    Crystal procesor 4K
    Občutite vse barvne odtenke, kot je bilo to zamišljeno. Zmogljiva 4K nadgradnja slike vam zagotavlja, da lahko svojo priljubljeno vsebino gledate v do 4K ločljivosti.

    Odkrijte svoje najljubše vsebine
    Novi Smart Hub družbe Samsung v središče postavlja izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje ter imate tako več časa za pretakanje filmov, oddaj in drugih priljubljenih vsebin.

    Opazite temno in svetlo v vsakem prizoru
    Visokodinamično območje HDR razširi obseg stopenj osvetljenosti na vašem televizorju, da lahko uživate v velikanskem spektru barv in vseh vizualnih podrobnostih, tudi v najtemnejših prizorih.

    Gladko gibanje za jasno sliko
    Izkusite jasno sliko in zmogljivost, saj Motion Xcelerator tehnologija samodejno oceni in po potrebi uravnava sličice.

    Prilagodljiv zvok
    Tehnologija prilagodljivega zvoka vključuje zvočno-prostorsko inteligenco, ki optimizira zvok na podlagi analize scene v realnem času glede na vrsto vsebine.

    Prilagodljivo stojalo
    Poljubno prilagajajte višino in razdaljo televizijskega stojala brez vseh omejitev glede prostora. Prav tako je ravno pravo stojalo za postavitev soundbar zvočnikov.

    SmartThings pomočnik
    Sprostite se in preostalo pustite pomočniku. SmartThings se lahko hitro poveže na vaše pametne naprave ter jih intuitivno spremlja in nadzoruje. Naprave lahko upravljate neposredno z daljinskim upravljalnikom ali glasom med gledanjem televizorja.

    Brez omejitev
    Uživajte v brezplačnem pretakanju TV-vsebin v živo na Samsung TV Plus. Izbirajte med številnimi programi, ki ponujajo vsebino za vse interese, ki so trenutno v trendu.

    Aplikacija za video klice
    Brezhibno se povežite z vašimi ljubljenimi na velikem zaslonu z Google Duo. Video klice lahko enostavno opravite z uporabo Samsung Slim Fit kamere ali kamere na vašem pametnem telefonu.

    Samsung Health
    S Samsung Health za televizor preprosto ostanete v formi tudi od doma, saj vključuje sledenje podatkom na zaslonu, kot so število opravljenih vaj, skupni čas telovadbe in poraba kalorij. Lahko pa celo sinhronizirate podatke z združljive naprave ali nosljive naprave.
SAMSUNG LED TV UE65BU8072
SAMSUNG LED TV UE65BU8072
599,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka